Mogoșanu, Mario Enache și Chindriș se vor lupta pentru titularizare!

După revenirea lui Mogoșanu, lupta pentru titularizare se incinge din nou.

Capture Mogo Chindris Mario

Sorin Mogoșanu este cel mai experimentat portar dintre goalkeeperii alb-albaștrilor și abia așteaptă să reînceapă antrenamentele după data de 13 ianuarie. Însă, mezinul Mario Enache, 16 ani, vine și el tare din urmă și în mod sigur va încerca să profite de orice șansă care i se va oferi. La rândul său, Claudiu Chindriș este și el o soluție la îndemână, iar lupta pentru titularizare între cei trei portari ai alb-albaștrilor o să fie una încinsă.

La sfârșitul turului campionatului, conducerea Științei a decis să rezilieze pe cale amiabilă contractul cu Roberto Bodea, portarul de 26 de ani venit de la UTA. Dacă nu o să mai fie intre timp transferat un alt portar, atunci FCU va începe returul cu tripleta care era la Știința și înainte de accidentarea lui Mogoșanu.

Reunirea Științei va avea loc pe 13 ianuarie. Primul cantonament se va face în Craiova, iar al doilea stagiu de pregătire se va desfășura în Antalya, acolo unde FCU va disputa mai multe jocuri amicale. Unul dintre acestea se va juca împotriva Rapidului.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape