EXCLUSIV! „Ionuț Zanfir va lupta ca un taur pentru titularizare. Îl motivează concurența!”

Paul Răducanu consideră că Ionuț Zanfir se va impune la FCU

zanfir

În această vară, conducerea Științei l-a transferat chiar cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Austria pe mijlocașul central Ionuț Zanfir, 19 ani. Însă juniorul produs de școala de fotbal a lui Gică Popescu nu a putut momentan să se impună ca tiutlar la FCU, dar managerul școlii “Baciului”, Paul Răducanu a mărturisit pentru Ediție.ro că Zanfir nu va ceda sub nicio formă.

„În urmă cu câteva zile, Ionuț a fost pe la noi și ne-a spus că este mulțimit de condițiile de la FCU, pe care multe echipe de prin Liga 1 și Liga a doua și-ar dori să le aibă.  Este la fel de conștient și de concurența pe care o are pe post. Nu este ușor să te lupți cu Pop și Ionuț Tănase. Dar Zanfir al nostru o să vedeți că nu o să cedeze.

O să lupte ca un taur pentru titularizare. Este un jucător de travaliu și am observat că el a acumulat și mai multă forță de când lucrează cu acel preparator fizic de la FCU. Eu îi recomand să muncească și mai mult la antrenamente și să își asculte antrenorii. Are o șansă mare în caieră să joace acum la FCU și trebuie să profite de prima ocazie care i se oferă. Am văzut că a mai fost trimis pe teren în câteva meciuri. Sunt sigur că la anul FCU o să joace în Liga a doua”, a spus Răducanu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20