EXCLUSIV. Trică a testat niște juniori și un camerunez într-un joc școală!

 FC Universitatea Craiova a jucat sâmbătă un joc școală la baza Aripile.

Eugen Trica FCU Sebis 191129

Conducerea Științei a decis să țină jucătorii alb-albaștrilor în program de antrenamente până pe data de 13 decembrie, chiar dacă turul campionatului s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute. În ultimele zile, staff-ul tehnic al alb-albaștrilor a avut la antrenamente mai mulți juniori veniti de pe la Școala Ardealul, Dinamyk, Școala lui Gică Popescu, dar și tineri jucători de prin alte părți. La pregătire s-a aflat și un mijlocaș camerunez, care a fost și el testat împreună cu ceilalți juniori în jocul școală de sâmbătă.

Eugen Trică a împărțit lotul în două echipe 11-11, albaștrii împotriva negrilor. Victoria a revenit jucătorilor echipați în negru, iar în poarta acestora s-a aflat Mario Enache. Mezinului Științei i-a fost dor de fotbal, după ce din cauza unei luxații la mâna stângă a pierdut ultimele meciuri din turul campionatului. În poarta albaștrilor a apărat Chindriș.

FC Universitatea Craiova va mai efectua antrenamente până vinerea viitoare, atunci când se va intra oficial în vacanța de iarnă. Ulterior, după pauză, Știința va efectua două cantonamente, unul pe plan local, iar al doilea va avea loc în Antalya.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape