Liberalii au cerut taxă de utilizare a stadionului Oblemenco pentru echipele de Liga a doua și a treia!

Marian Vasile încearcă să facă dreptate pentru suporterii lui FCU.

marian vasile CL 191128

Consiliul Local Craiova face ce face și găsește tot felul de tertipuri pentru a menține exclusivitatea pentru echipa lui Rotaru pe arena Ion Oblemenco. Așa cum a promis, Marian Vasile, membru PNL, dar și membru în Consilul Local din partea partidului condus de Ludovic Orban, va face tot ce este posibil omenește ca cetățenii orașului Craiova să aibă drepturi egale, fie că țin cu CSU sau cu FCU.

Joi dimineață, la ședința de Consiliu Local, Marian Vasile a propus ca și amendament la proiectul de hotărâre care stabiliește taxele locale pentru bugetul 2020 și introducerea unei taxe de utilizare a stadionului Oblemenco pentru meciurile interne ale echipelor din Liga a doua și a treia. Însă lui Vasile i s-a răspuns că, după manualul de folosire a gazonul din 2017, nu se poate, fiind anunțat că manualul de folosire a noului gazon încă nu le-a sosit.

Însă un lucru este clar: la cum merg acum lucrurile în Consiliul local Craiova, Știința va putea să intre pe Oblemenco doar când majoritatea în Consiliul Local al Primăriei din Bănie se va schimba.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 29 Septembrie 2020
FC Universitatea vs CSM Slatina
19:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 4 10
2. FC Rapid 4 10
3. CS Concordia Chiajna 4 8
4. ACS ASU Poli Timișoara 4 8
5. Farul Constanţa 4 7
6. Petrolul Ploieşti 3 6
7. Dunărea Călăraşi 3 6
8. SCM Gloria Buzău 4 6
9. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 4 6
10. AFC Turris-Oltul 4 5
X

Right Click

No right click