Bălan: "Nu este nicio concurență între mine și Stoenac pentru titlul de golgheter!"

Claudiu Bălan își dorește ca Știința să promoveze cât mai repede matematic. 

 191115 FCU Ghiroda 05 Balan

Atacantul lui FC Universitatea Craiova, Claudiu Bălan, 25 de ani, face în acest sezon un tur de campionat bun. Autor a opt goluri, până în prezent, în seria a patra, liga a treia, fotbalistul Științei a mărturisit în emisiunea lui Gabi Safta că nu are nicio concurență pentru titlul de golgheter cu Marian Stoenac, 7 goluri. Jucătorul alb-albaștrilor a spus că toți jucătorii lui FCU intră pe teren doar cu gândul să își ajute echipa să câștige.

"Ne bucurăm că am reușit să câștigăm toate cele trei puncte. Pe un asemenea teren valoarea, pregătirea și tot ce vreți se echilibrează. În acest meci nu putea să fie vorba de un joc spectaculos sau de construcție. Importante erau doar cele trei puncte. Ne simțim fotbaliști când avem în spate o asemenea galerie. Sunt multe echipe la Liga 1 care nu au suporterii noștri. Suntem mândri câ jucăm la Universitatea Craiova, chiar dacă și în Liga a treia și sperăm cât de curând că o să ducem echipa acolo unde îi este locul, adică în primele locuri din prima divizie.

Nu este nicio concurență între mine și Stoenac pentru titlul de golgheter. Indiferent de cine marchează noi vrem doar să câștigăm, deoarece vrem să promovăm matematic cât mai repede. Eu și Stoenac ne gândim doar să ne ajutăm echipa. Alergăm și muncim. Nu ne gândim să dau eu gol sau să dea el gol, totul vine de la sine și prin multă muncă. Nu gândesc să nu îi dau eu pasă sau să nu îmi dea el mie pasă.

Nu ne uităm în clasament. Noi tratam fiecare meci ca pe o finală. În meciul de la Dăești au fost importante cele trei puncte. Nu puteam să jucăm spectaculos pe un asemenea teren", a spus Bălan.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 3 Noiembrie 2020
FC Universitatea vs CS Aerostar Bacău
17:00
Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
ACS ASU Poli Timișoara vs FC Universitatea
11:00
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
FC Universitatea vs SCM Gloria Buzău
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 8 20
2. FC Metaloglobus 9 19
3. ACS ASU Poli Timișoara 9 18
4. Universitatea Cluj 9 17
5. Farul Constanţa 9 16
6. AFC Turris-Oltul 9 15
7. Petrolul Ploieşti 9 14
8. Dunărea Călăraşi 8 14
9. Unirea Slobozia 9 14
10. CS Mioveni 9 13