EXCLUSIV. Eugen Trică: “Nu trebuie să îi dăm spații lui Florin Costea!”

Eugen Trică este convins că FC Universitatea Craiova nu va avea un meci ușor cu Dăești

trica fratii costea

FC Universitatea Craiova va întâlni vineri, de la ora 14:00, Viitorul Dăeși, iar Eugen Trică a vorbit pentru Ediție.ro despre partida cu echipa la care joacă acum fostul atacant al Universității, Florin Costea. Nu o să fie deloc un meci ușor, deoarece o să vedeți că cei de la Dăești se vor mobiliza foarte tare la meciul cu noi.

I-am urmărit la lucru la meciul lor cu Filiași și vă pot spune că am sesizat că au probleme în apărare, dar practică și un joc destul de bun. Însă noi vom încerca să ne facem jocul nostru obișnuit, iar eu am pregătit echipa cu gîndul că Florin Costea o să joace împotriva noastră din primul minut. El a făcut un campionat bun la Dăești și am văzut că a și marcat destul de mult. Florin ne știe pe noi, dar și noi îl știm foarte bine pe el. Nu trebuie să îi dăm deloc spații pentru că Florin este foarte tehnic și este capabil să facă la orice oră ceva bun pentru echipă.

Nu știu ce reacție vor avea suporterii noștri la adresa lui Florin, dar el a fost un jucător foarte bun și a făcut treabă bună la Universitatea Craiova. M-a prins și pe mine la echipă. Sunt sigur că suporterii noștri vor merge la acest meci în număr foarte mare. Noi vom da totul pentru victorie și suntem siguri că nu o să ne aștepte un meci ușor”, a spus Eugen Trică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click