Recuperarea lui Mario Enache decurge bine. Când este așteptat să se antreneze normal!

Mario Enache trage tare pentru recuperare.

MARIO 2

În urmă cu aproximativ o săptămână, Mario Enache, 16 ani, părăsea antrenamentul alb-albaștrilor după o accidentare. Ce s-a întâmplat? Tânărul goalkeeper al Științei a parat un șut al unui coleg de al său, dar din păcate și-a luxat mâna stângă. Însă Ediție.ro vă informează că portarul lui FC Universitatea Craiova se află pe drumul cel bun cu recuperarea, lucrând exerciții specifice la o clinică din Bănie.

Totodată, Mario Enache a început și alergările, iar de săptămâna viitoare acesta este așteptat să facă și antrenamentele normale alături de colegii săi. FC Universitatea Craiova va disputa vineri,de la ora 14:00, în deplasare, partida cu Viitorul Dăești. La acest joc Peluza Sud 97 va face deplasarea, urmând ca toate detaliile plecării spre Vâlcea să fie anunțate în cel mai scurt timp.

La rândul său, Sorin Mogoșanu trage tare și el pentru recuperare, dar portarul în vârstă de 26 de ani al Științei este așteptat să se antreneze normal alături de colegii săi abia din ianuarie. În vara acestui an Mogo a suferit o fractură de femur, iar perioada de refacere a fost preconizată la șase luni. Un alt jucător cu probleme medicale din lotul lui FC Universitatea Craiova a fost Ovidiu Dănănae, dar căpitanul Științei și-a revenit după ruptura la gambă și se antrenează acum normal sub comanda lui Trică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20