Trică nu este Contra. Rogoveanu a fost amendat pentru că a bătut 11 metri fără acordul antrenorului!

Eugen Trică are o disciplină de fier la echipă.

Capture TRICA

Tehnicianul lui FC Universitatea Craiova a spus încă de la începutul mandatului său la Știința că pune mare accent pe disciplină la echipă, iar acest lucru l-au simțit pe propria piele jucătorii care au călcat pe bec. Chiar dacă FCU se află în Liga a treia, totuși alb-albaștrii plătesc conform regulamentului de ordine interioară dacă nu respectă ce hotărăște antrenorul Științei.

Rogoveanu l-a copiat pe George Pușcaș, la echipa națională, dar Eugen Trică nu este Cosmin Contra. În cadrul emisiunii moderate de Gabi Safta, antrenorul alb-albaștrilor a anunțat că Rogo a fost amendat. Motivul? Acesta a bătut 11 metri în meciul cu Ghiroda, și chiar dacă a marcat, a fost sancționat. "La mine lucrurile sunt clare. Bălan este primul care bate 11 metri, apoi este Stoenac, iar dacă acesta nu se află pe teren al treilea este Pop. Rogovanu a bătut 11 metri în mecul cu Ghiroda, deși nu era el cel desemnat. A fost amendat și a fost deja anunțat de acest lucru",  a spus antrenorul alb-albaștrilor.

FC Universitatea Craiova va întâlni vineri, de la ora 14:00, Viitorul Dăești, iar Peluza Sud 97 va fi prezentă ca de obicei la meciul alb-albaștrilor din Bănie.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click