Trică nu este Contra. Rogoveanu a fost amendat pentru că a bătut 11 metri fără acordul antrenorului!

Eugen Trică are o disciplină de fier la echipă.

Capture TRICA

Tehnicianul lui FC Universitatea Craiova a spus încă de la începutul mandatului său la Știința că pune mare accent pe disciplină la echipă, iar acest lucru l-au simțit pe propria piele jucătorii care au călcat pe bec. Chiar dacă FCU se află în Liga a treia, totuși alb-albaștrii plătesc conform regulamentului de ordine interioară dacă nu respectă ce hotărăște antrenorul Științei.

Rogoveanu l-a copiat pe George Pușcaș, la echipa națională, dar Eugen Trică nu este Cosmin Contra. În cadrul emisiunii moderate de Gabi Safta, antrenorul alb-albaștrilor a anunțat că Rogo a fost amendat. Motivul? Acesta a bătut 11 metri în meciul cu Ghiroda, și chiar dacă a marcat, a fost sancționat. "La mine lucrurile sunt clare. Bălan este primul care bate 11 metri, apoi este Stoenac, iar dacă acesta nu se află pe teren al treilea este Pop. Rogovanu a bătut 11 metri în mecul cu Ghiroda, deși nu era el cel desemnat. A fost amendat și a fost deja anunțat de acest lucru",  a spus antrenorul alb-albaștrilor.

FC Universitatea Craiova va întâlni vineri, de la ora 14:00, Viitorul Dăești, iar Peluza Sud 97 va fi prezentă ca de obicei la meciul alb-albaștrilor din Bănie.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 20 Septembrie 2020
Viitorul Pandurii Tg. Jiu vs FC Universitatea
12:30
Marți, 29 Septembrie 2020
FC Universitatea vs CSM Slatina
19:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Rapid 3 9
2. FC Universitatea 3 7
3. ACS ASU Poli Timișoara 3 7
4. Petrolul Ploieşti 3 6
5. Dunărea Călăraşi 3 6
6. Farul Constanţa 3 6
7. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 3 6
8. CS Concordia Chiajna 3 5
9. SCM Gloria Buzău 3 5
10. AFC Turris-Oltul 3 4
X

Right Click

No right click