EXCLUSIV. Accidentat în meciul cu Pecica, Cornel Suciu se antrenează acum normal sub comanda lui Trică!

Fotbaliștii accidentați din lotul lui Trică au început să se recupereze unul câte unul.

 suciu

Cornel Suciu a apărut câteva meciuri titular la Știința în acest campionat, dar în partida cu Dumbrăvița fundașul central al oltenilor a luat loc pe bancă. 

Ediție.ro vă informează că omul care a crescut la juniorii Universității Craiova, deși a fost rezervă la partida respectivă, totuși nu era apt de joc sută la sută pentru această dispută. Ce s-a întâmplat? În minutul 70 al jocului cu Pecica, Suciu s-a accidentat și a trebuit să facă ulterior o perioadă de recuperare

Însă, de câteva zile Cornel Suciu se antrează acum normal sub comanda lui Eugen Trică și este apt pentru disputa cu Ghiroda. Singurii jucătorii cu probleme medicale din lotul Științei mai sunt Enache și Dănănae, iar Mogoșanu, deși a început alergările, totuși acesta este așteptat să se antreneze normal alături de colegii săi abia din luna ianuarie.

Partida FC Universitatea Craiova-Ghiroda se va disputa vineri, la Tg Jiu, cu începere de la ora 16:00. Biletele pentru meciul respectiv sunt puse în vânzare în Craiova la sediul clubului, situat în strada Sfântu Dumitru Numărul 1 și în Târgu Jiu, începând de Vineri, 15 Noiembrie, ora 12:00 la casieria din incinta stadionului Municipal Târgu Jiu.

Intrare generală preț bilet: 10 lei (Tribuna 2, Tribuna VIP) Pentru acreditările de presă persoană de contact: Nicoleta Anghel - 076434267.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click