EXCLUSIV. Gigi Ciurea, sfaturi pentru FCU: "Atenție la atacantul masiv de la Ghiroda!"

Gigi Ciurea consideră că FCU este cea mai bună echipă din Seria a patra, Liga a treia!

ciurea

FC Universitatea Craiova va întâlni cel mai probabil vineri, de la ora 16:00, încă nu este stabilit oficial, la Tg. Jiu, Ghiroda. Formația respectivă a învins în această etapă ACSO Filiași, scor 4-2, dar Gigi Ciurea, antrenorul filieșenilor a dezvăluit pentru Ediție.ro că echipa de pe locul patru în clasament, 19 puncte, nu este una chiar așa de speriat.

"Eu sper că celor de Ghiroda nu o să le meargă cu FC Universitatea Craiova, cea care este de departe cea mai bună echipă din seria noastră. Antrenorul Eugen Trică dispune de un lot foarte bun de jucători față de noi. Mă refer la nivelul Ligii a treia. În meciul cu Ghiroda am fost conduși cu 1-0, iar Moț a egalat. Din păcate s-a făcut 3 -1. Din nou Moț a înscris pentru Filiași și s-a făcut 3-2. Moț a făcut cel mai bun meci al lui de când este la Filiași. A recuperat multe baloane la mijlocul terenului și a alergat foarte mult. Consider că noi am avut și o lovitură de la 11 metri, dar arbitrul nu a vrut să o dea. Au făcut apoi 4-2, dar m-a supărat foarte tare din cauza unei gafe a portarului nostru. Voi discuta cu cei din conducere, deoarece în această iarnă ne mai trebuie niște jucători, iar eu vă spun că avem neapărat nevoie de un portar.

Meciul cu Ghiroda l-am jucat pe un teren greu, la ei acasă, deoarece era plin de bălți. Cei de la Ghiroda nu aveau cum să își facă un joc de posesie și aruncau mingiile pe atacantul lor masiv, care proteja foarte bine. Însă cu cei de la Universitatea nu o să îi meargă acestui atacant, deoarece Trică îl are în defensivă pe Costinel Gugu, cel care este un fundaș central la fel de masiv și în mod sigur îi va face față acelui atacant de la Ghiroda.

Craiova nu trebuie să lase fundașii laterali ai lui Ghiroda să urce pe benzi, deoarece aceștia caută centrările către atacantul lor masiv de care vă vorbeam. La fel fac și cei doi fundași centrali, aruncă mingiile direct pe atacant. Însă terenul de la Tg. Jiu, acolo unde joacă Craiova este unul foarte bun, iar jocul de posesie al lui FCU le va pune mari probleme celor de la Ghiroda", a încheiat Ciurea.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click