Eugen Trică este convins că Știința a luat un avans serios în lupta pentru promovare.

Capture TRICA

Antrenorul lui FC Universitatea Craiova, Eugen Trică, 43 de ani, și-a propus să nu piardă niciun meci pe banca alb-albaștrilor, iar FCU a câștigat în etapa a 12-a pe terenul unde în mod sigur multe formații din seria a patra se vor încurca.

Am câștigat aici împotriva unei echipe foarte bune, care a jucat foarte bine, s-au apărat și și-au creat câteva ocazii de gol, câteva situații de poartă, dar noi am jucat foarte bine, și îmi felicit jucătorii. Au obținut o victorie importantă, căci astfel iar ne-am distanțat la 10 puncte de locul doi, ceea ce e foarte bine Eu zic că am luat un avantaj foarte bun în lupta pentru promovare.

Am învins și la Dumbrăvița, cea care la începutul campionatului și-a anunțat candidatura la promovare. Ei au început sezonul foarte prost, și-au revenit, dar nu știu câte formații vor câștiga pe acest teren. Au o echipă foarte bună', a spus Trică.

"Arbitrul a luat multe decizii împotriva noastră!"

Antrenorul oltenilor s-a arătat foarte deranjat de calitatea manierei de arbitraj a brigăzii cu arădeanul Alexandru Dan Gornic la centru, referindu-se și la faza din care gazdele au egalat: ”A fost un henț acolo, la centrul terenului, n-am înțeles mai multe decizii… Și eu l-am avut arbitru ca jucător, chiar eu l-am îndrumat spre arbitraj și este O.K., dar astăzi a luat niște decizii, așa, împotriva noastră. Eu am văzut din 4 penalty-uri, măcar două. Dar să nu mâniem pe Dumnezeu, căci am câștigat toate cele 3 puncte contra unei formații foarte, foarte bune.

 Este foarte important că suporterii și cei din Peluza Sud 97 vin tot timpul după noi și sunt alături de Universitatea. Țin să le mulțumesc din suflet tuturor, căci au fost mereu cu noi, și în zona Timișoarei, și în cea a Aradului, și în Cupă. Ei sunt miezul și doar așa reușim, împreună, Peluza Sud 97 și noi", a încheiat Trică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
CS Viitorul Dăești vs Universitatea Craiova
14:00 | Dăești
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Național Sebiș
14:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 13 35
2. ACS Progresul Pecica 13 25
3. CS Șoimii Lipova 13 22
4. CS Crișul Chișineu Criș 13 22
5. ACS Flacăra Horezu 13 20
6. ACS Dumbrăvița 13 19
7. CSC Ghiroda și Giarmata 13 19
8. Fortuna Becicherecu Mic 13 19
9. CS Viitorul Dăești 13 19
10. CS Hunedoara 13 16