Mititelu: “Mircea Sandu este criminalul Universității Craiova!”

Adrian Mititleu nu se lasă până când nu i se va face dreptate adevăratei Universitatea Craiova.

adrian mititelu1

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, 67 de ani, a fost invitat la emisunea moderată de  reputatul jurnalist Ovidiu Ionițoaia și a vorbit despre dezafilierea adevăratei Universitatea Craiova. Fals ca de obicei în declarații, „Nașu” a mărturisit că îi pare rău de Craiova, dar nu avea la vremea aia altă soluție. Indirect acesta a și recunoscut că actuala echipă din Liga 1 din Bănie nu are nicio legătură cu Universitatea Craiova, echipa dezafiliată în 2011.

“Mircea Sandu este un criminal care a omorât Universitatea și a rămas nepedepsit din cauza corupției din justiția română. Minte cu nerușinare când spune că cea care a stabilit că trebuie să merg la TAS a fost Curtea Constituțională. Habar nu are ce spune. A scăpat pe latură penală, din cauza unor jocuri de culise conduse de generalul Dumbravă, care s-a implicat direct în toate procesele legate de Universitatea Craiova cu FRF. Dumbravă e omul de casă al lui Trăilă, care a fost avocatul lui Sandu Mircea. 

N-a scăpat însă de latura civilă și nu va scăpa niciodată, chiar dacă suntem convinși că va dura ani de zile. NU va scăpa nici de judecata divină pentru răul pe care l-a făcut Universității Craiova, dar și familiei mele

Nu voi lăsa așa și nu voi avea liniște până nu i se va face dreptate Universității Craiova. Acum suntem la Curtea de Apel. Într-o lună, două, ne judecăm, dar ei ne-au trimis la TAS după atâția ani. Am atacat la Curtea de Apel decizia Tribunalului. Dacă nu primim o sentință favorabilă, mergem în Elveția, la TAS”, a declarat Mititelu.

Ce a spus Mircea Sandu!

În continuare vă prezentăm care au fost declarațiile lui Mircea Sandu, cele care l-au făcut pe Adrian Mititelu să reacționeze.

“S-o luăm cu finalul. Curtea Constituțională a decis că Mititelu trebuie să meargă la TAS. Dacă urma calea recomandată de Comisiile Federației el nu încălca niciun Regulament și nici Statutul Federației. El a fost sfătuit să se ducă la instanțe și la procurori ca să ne lege pe noi! Să vă fie foarte clar! Ăsta a fost scopul! Dacă urma calea recomandată și se ducea la TAS nu pățea nimic. Absolut nimic! El s-a dus pe civil. Eu am fost informat de Stângaciu și habar n-aveam că Bihorul, Bistrița și Craiova s-au dus în instanța civilă. Interzis de regulament! D-asta i-am dezafiliat.

Totul a fost statutar și regulamentar. Instanța l-a întrebat de ce nu s-a dus la TAS. Pentru că el a primit sfaturile să se ducă la DNA și la instanța civilă cu noi ca să ne execute. Asta a fost problema. Niciodată eu nu i-am spus unuia cum să voteze. Și la cazul ăsta am votat la coadă ca să nu influnțez. Îmi pare rău de Craiova, dar acum mă bucur că orașul are o echipă în Liga 1, frumoasă, cu un stadion nou, poate datorită acelei Adunării Generale care a decis să-i acorde un loc”, a spus Mircea Sandu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20