EXCLUSIV. Ghinion pentru Trică. Încă un portar s-a accidentat la antrenament!

FC Universitatea Craiova are în continuare probleme cu accicentările portarilor!

Capture TRICA

Știința se pare că tot nu scapă de blestemul accidentărilor portarilor alb-albaștrilor. Primul intrat pe această listă a fost Sorin Mogoșanu. Goalkeeprul de 26 de ani al lui FC Universitatea Craiova care a suferit în această vară o fractură de femur, situație medicală care îl va ține pe tușă cel puțin până în ianuarie. Ulterior, Mario Enache și Roberto Bodea au început și ei să aibă tot felul de probleme.

Mario Enache a tot fost chinuit în ultimele două săptămâni de niște probleme medicale, iar la încălzirea care a avut loc înaintea startului partidei cu Pecica, Roberto Bodea s-a accidentat și a trebuit să fie scos de urgență din primul 11. Însă, când totul se credea că este ok, Eugen Trică a primit din nou o lovitură. La antrenamntul de marți, cu începere de la ora 11:00, Roberto Bodea, Claudiu Chindriș și Mario Enache au început toți trei apți ședința de pregătire, dar în cele din urmă ghinionul l-a lovit din nou pe mezinul alb-albaștrilor.

Ediție.ro vă informează că Mario Enache, 16 ani, a suferit o entorsă la închietura mâinii drepte, iar în acest moment apți pentru jocul cu Dumbrăvița sunt Chindriș și Bodea.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click