Pușcaș: "În iarnă vom face câteva transferuri. Unii jucători nu suportă concurența!"

Marcel Pușcaș a vorbit la Realitatea Tv despre situația de la FC Universitatea Craiova.

marcel puscas

Președintele lui FC Universitatea Craiova, Marcel Pușcaș, 59 de ani, invitat la emisiunea moderată de Claudiu Giurgea, a vorbit la Realitatea Tv despre destule subiecte legate de Știința, dar și de meciul cu Progresul Pecica, scor 0-0, cât și despre perioada de transferuri din iarnă,

"Din păcate așa se întâmplă când ai de toate, când joci în nocturnă în Liga a treia, sau când crezi tu că numele echipei și brandul sau panourile publicitare de pe margine îți câștigă meciurile. În prima repriză cu Pecica zici că nici nu am ajuns la stadion, iar când ne-am trezit în partea a doua a disputei am ratat destul de mult, mingea nu a vrut să intre în poartă. Asta ți se întâmplă când consideri că meciul este jucat încă de la vestiare, dar nu este un capăt de țară. Așa a pățit și Rapidul cu Snagov, a crezut că meciul este câștigat de la vestiare.

 În iarnă o să facem și câteva transferuri. De ce? Unii jucători probabil că atât pot, iar alții nu suportă concurența. De ce nu a jucat Codoban în ultimele meciuri? La această întrebare este bine să vă răspundă Eugen Trică. El este cel mai în măsură să vă răspundă. Pe el trebuie să îl întrebați", a spus Pușcaș. Președintele lui FC Universitatea Craiova a mai dezvăluit că lui Adrian Mititelu i-a fost propus în urmă cu un an să preia CSU, formația din Liga 1 a orașului Craiova, dar nici nu a vrut să audă de așa ceva.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20