Oficialul formației Pandurii, Marin Condescu, este convins că FCU o să promoveze în Liga II.

Capture pandurii antrenament

FC Universitatea Craiova s-a pregătit pe gazonul noului stadion din Târgu Jiu iar Marin Condescu, președintele formației Pandurii, a mărturisit pentru Ediție.ro că elevii lui Eugen Trică se pot antrena și pe terenurile de pregătire ale formației antrenate de Tibi Bălan, atunci când vor dori acest lucru.

"Eu unul mă bucur enorm că FC Universitatea Craiova joacă la noi la Târgu Jiu. Noi, cei de la Pandurii, și cu cei la FCU trebuie să ne avem ca frații. La orice oră noi vom ajuta Știința cu tot ce putem. Noi suntem în insolvență, dar chiar și așa administratorul special nu o să le facă nicio problemă celor de la Craiova. S-a aprobat fără discuții în plus ca echipa lui Trică să se antreneze pe terenul mare.

Însă le putem pune la dispoziție jucătorilor lui Trică și terenurile noastre de antrenament din bază. Adunarea creditorilor nu se va opune, iar administratorul special, v-am spus mai devreme, nu o să facă nicio problemă. În funcție de starea timpului, FCU poate să solicite pe ce teren dorește să se antreneze. În plus, vreau să știți că primarul Romanescu este un tip foarte ok, iar el chiar ține cu FC Universitatea Craiova. Îmi doresc enorm ca la anul Pandurii și FCU să joace în Liga a doua, cu stadionul plin, la Tg. Jiu. Eu cred că FCU o să aibă mulți suporteri la meciul cu Progresul Pecica", a spus Condescu.

Sursa FOTO Pandurul.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 15 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CSC Ghiroda și Giarmata
16:00 | Târgu Jiu
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
CS Viitorul Dăești vs Universitatea Craiova
14:00 | Dăești
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Național Sebiș
14:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 12 32
2. ACS Progresul Pecica 12 22
3. CS Crișul Chișineu Criș 12 21
4. CSC Ghiroda și Giarmata 12 19
5. CS Șoimii Lipova 12 19
6. ACS Dumbrăvița 12 19
7. Fortuna Becicherecu Mic 12 19
8. CS Viitorul Dăești 12 18
9. ACS Flacăra Horezu 12 17
10. CS Hunedoara 12 16