EXCLUSIV. Marin Condescu: "FCU o să beneficieze de tot sprijinul nostru, la orice oră!"

Oficialul formației Pandurii, Marin Condescu, este convins că FCU o să promoveze în Liga II.

Capture pandurii antrenament

FC Universitatea Craiova s-a pregătit pe gazonul noului stadion din Târgu Jiu iar Marin Condescu, președintele formației Pandurii, a mărturisit pentru Ediție.ro că elevii lui Eugen Trică se pot antrena și pe terenurile de pregătire ale formației antrenate de Tibi Bălan, atunci când vor dori acest lucru.

"Eu unul mă bucur enorm că FC Universitatea Craiova joacă la noi la Târgu Jiu. Noi, cei de la Pandurii, și cu cei la FCU trebuie să ne avem ca frații. La orice oră noi vom ajuta Știința cu tot ce putem. Noi suntem în insolvență, dar chiar și așa administratorul special nu o să le facă nicio problemă celor de la Craiova. S-a aprobat fără discuții în plus ca echipa lui Trică să se antreneze pe terenul mare.

Însă le putem pune la dispoziție jucătorilor lui Trică și terenurile noastre de antrenament din bază. Adunarea creditorilor nu se va opune, iar administratorul special, v-am spus mai devreme, nu o să facă nicio problemă. În funcție de starea timpului, FCU poate să solicite pe ce teren dorește să se antreneze. În plus, vreau să știți că primarul Romanescu este un tip foarte ok, iar el chiar ține cu FC Universitatea Craiova. Îmi doresc enorm ca la anul Pandurii și FCU să joace în Liga a doua, cu stadionul plin, la Tg. Jiu. Eu cred că FCU o să aibă mulți suporteri la meciul cu Progresul Pecica", a spus Condescu.

Sursa FOTO Pandurul.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click