Ovidiu Dănănae abia așteaptă să revină pe teren în primul "11" al Științei.

Capture DANANAE

Căpitanul lui FC Universitatea Craiova, Ovidiu Dănănae, 34 de ani, a vorbit pentru Ediție.ro despre perioada sa de recuperare, despre obiectivul Științei, dar și despre partida cu Progresul Pecica.

"Mă simt din ce în ce mai bine de la zi la zi și sper că o să intru în programul echipei cât de curând. Îmi este foarte greu când mă uit la colegii mei cum joacă partidele din Liga a treia, iar eu nu îi pot ajuta din teren în această perioadă. Îmi este tare greu când îi văd și la antrenamente, deoarece vreau din tot sufletul meu să îi ajut cu tot ce pot eu. Țin să îi mulțumesc lui Mister (n.r Eugen Trică) că are încredere în mine și mă așteaptă să revin lângă băieți.

Nu în ultimul rând, doresc să îi mulțumesc domnului Adrian Mititelu că mi-a asigurat toate condițiile de antrenament și de recuperare. Vreau să vă spun câteva cuvinte și de meciul de la Tg. Jiu cu Progresul Pecica. Mulțumim domnului primar, Romanescu că s-a înțeles cu domnul Adrian Mititelu în privința revenirii adevăratei Universitatea Craiova la Tg. Jiu, echipa fanion a Olteniei. Sunt convins că vor veni mulți suporteri de ai noștri la acest meci. Nu uitați ce forță are Peluza Sud 97. Este cea mai puternică galerie din România și a fost lângă această echipă acolo pe maidane. Sincer, chiar îmi doresc ca cei de la Pandurii să nu retrogradeze, deoarece vreau să jucăm la anul în Liga a doua meciul direct dintre cele două formații cu stadionul full.

Colegilor mei le doresc multă baftă la partida cu Pecica, deoarece cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante. Sper că vom debuta cu o victorie pe acest nou stadion. Băieții s-au pregătit foarte bine sub comanda lui Mister și a celor din staff-ul dânsului. Trebuie să rămânem la fel de serioși și de concentrați pe toată perioada campionatului. Hai Știința!", a încheiat Dănănae.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 15 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CSC Ghiroda și Giarmata
16:00 | Târgu Jiu
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
CS Viitorul Dăești vs Universitatea Craiova
14:00 | Dăești
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Național Sebiș
14:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 12 32
2. ACS Progresul Pecica 12 22
3. CS Crișul Chișineu Criș 12 21
4. CSC Ghiroda și Giarmata 12 19
5. CS Șoimii Lipova 12 19
6. ACS Dumbrăvița 12 19
7. Fortuna Becicherecu Mic 12 19
8. CS Viitorul Dăești 12 18
9. ACS Flacăra Horezu 12 17
10. CS Hunedoara 12 16