EXCLUSIV. De ce se mută Știința la Tg. Jiu. Ce spune președintele lui Filiași, Florin Spânu!

Florin Spânu este convins că în continuare relațiile între conducerile lui FCU și Filiași vor rămâne la fel de bune.

FCU echipa

FC Universitatea Craiova a jucat sâmbătă la Filiași meciul cu Chișineu Criș, scor 5-0, iar stadionul a fost plin. Însă, Adrian Mititelu a anunțat că Știința se va muta la Tg Jiu pentru următorul meci considerat pe teren propriu. Contactat de către Ediție.ro, Florin Spânu, președintele lui Filiași, a recunoscut că  formația pregătită de Gigi Ciurea nu mai dorea să joace partidele din campionatul Ligii III vinerea.

"Vreau să ne înțelegem de la începutul discuției și să vă spun că noi am încercat să găsim o soluție ca să fie bine pentru toată lumea, dar doresc să știți că noi nu mai puteam să jucăm vineri. Îl respect enorm pe Adrian Mititelu, iar în fotbalul românesc nu este un om mai pătimaș ca Adrian. Acest om, mă refer la Adrian Mititelu, și când doarme se gândește la FCU.  Dar, după atâția ani în care am jucat peste tot, totuși comunitatea noastră dorea să jucăm sâmbăta. Stadionul a fost făcut în primul rând pentru comunitatea noastră, nu puteam să jucăm mereu vineri.

Noi vom avea în continuare o relație bună cu FCU. Chiar am încercat să găsim o soluție și să jucăm noi duminica. Am făcut o adresă către FRF. Regulamentul se spune că putem să jucăm la Liga treia și duminica, dar cu acordul echipei adverse. Am vorbit cu conducătorii echipelor respective, dar nu au fost de acord. Eu totuși nu cred că era o problemă dacă FCU juca vineri. După părerea mea terenul era mult mai ok pentru cei care jucau vineri, dar asta este situația", a spus Spânu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20