Romanescu: "Consiliul Local a aprobat ca Universitatea să joace la Tg Jiu!"

Adrian Mititelu și Marcel Romanescu au confirmat că FC Universitatea Craiova va juca la Tg. Jiu.

 

mititelu romanescuAșa cum a promis, Marcel Romanescu, primarul din Tg. Jiu, s-a ținut de cuvânt. După ce toate actele au fost finalizate, iar stadionul a fost preluat oficial de Primărie, porțiile noului stadion de 12.500 de locuri se vor deschide pentru FC Universitatea Craiova. Primul care a făcut anunțul a fost chiar patronul Științei, Adrian Mititelu. "VOM JUCA PE NOUL STADION DIN TG JIU! Începând cu meciul următor de pe teren propriu vom juca în capitala Gorjului!", a spus Mititelu.

La rândul său, primarul din Tg Jiu, Marcel Romanescu a oferit pentru Ediție.ro ultimele amănunte legate de sosirea lui FC Universitatea Craiova la Tg. Jiu. "Azi am discutat cu patronul lui Universitatea, Adrian Mititelu. I-am comunicat dânsului că în Consiliul Local a fost a aprobată în cursul acestei zile cererea Universității de a juca pe noul nostru stadion. În cursul zilei de miercuri se va semna de către președintele de ședință și hârtia oficială a Consiliului, iar de vineri îl așteptăm pe domnul Adrian la Tg Jiu să semnăm și contractul oficial.

Eu v-am spus încă de acum o lună și ceva că sunt om de cuvânt. Dacă la vremea respectivă am vorbit ceva cu domnul Adrian, atunci așa rămâne. Dar mai bine spus, așa a rămas. Stadionul nostru are o capacitate de 12.500 de locuri și sperăm să fim o gazdă cât mai bună pentru FC Universitatea Craiova. Îi așteptăm cu drag la noi pe stadion pe toți iubitorii de fotbal, dar în special pe suporterii echipei dumneavoastră. Știu că galeria Universității este foarte numeroasă", a spus Romanescu.

romanescu

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 29 Septembrie 2020
FC Universitatea vs CSM Slatina
19:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. ACS ASU Poli Timișoara 5 11
2. FC Universitatea 4 10
3. FC Rapid 5 10
4. Petrolul Ploieşti 5 9
5. Dunărea Călăraşi 4 9
6. AFC Turris-Oltul 5 8
7. CS Concordia Chiajna 5 8
8. Farul Constanţa 4 7
9. Universitatea Cluj 5 7
10. CSM Reșița 4 7
X

Right Click

No right click