EXCLUSIV. VIDEO. Mogoșanu trage tare pentru recuperare. Vești excelente primite de la medic!

Calvarul lui Sorin Mogoșanu se apropie încet, dar sigur, de sfârșit.

Capture MOGO

În urmă cu aproximativ trei luni și jumătate, portarul alb-albaștrilor, Sorin Mogoșanu, 26 de ani, suferea în timpul partidei amicale cu Reșița o fractură de femur, iar ulterior acesta a fost operat la Spitalul de Urgență din Craiova de către șeful Clinicii de Ortopedie, prof. univ. dr. Dan Grecu. Perioada de recuperare i-a fost estimată undeva la șase luni.

Ediție.ro vă informează că goalkeeperul Stiinței a tras tare în ultimele luni pentru recuperare, (VEZI VIDEO), iar în urmă cu două săptămâni, la un nou consult medical, medicii i-au spus portarului oltenilor că totul este ok, iar de la începutul lunii ianuarie acesta se va putea antrena normal cu echipa. La clinica unde urmează recuperarea, Mogo a început să facă între timp alergări ușoare pe bandă, iar la începutul lunii noiembrie poate să înceapă alergările ușoare și pe teren.

 

Sorin Mogoșanu a semnat în vară și prelungirea contractului cu Știința. Portarul clubului din Bănie mai avea angajament cu FC Universitatea Craiova pe un an, dar a mai parafat pe încă unul. Astfel, experimentatul goalkeeper al formației antrenate de Eugen Trică va mai îmbrăca tricoul sfânt al Universității pentru o perioadă de cel puțin doi ani.

ILUSTRAȚIE FEMUR

Femur ilustratie

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20