FCU are porțiile deschise și la Tg. Jiu. "Așteptăm Universitatea!"

FC Universitatea Craiova va juca sâmbătă, la Filiași, de la ora 15:00 partida cu Crișul Chișineu Criș.

 MITITELU SI PRIMARUL TG JIU

FC Universitatea Craiova domină autoritar seria a patra din Liga treia, iar sâmbătă alb-albaștrii vor juca la Filiași partida cu ocupanta locului doi în clasament, Chișineu Criș.

Însă primarul din Tg. Jiu, Marcel Romanescu, a mărturisit pentru Ediție.ro că aștepta în continuare FC Universitatea Craiova să joace pe noul stadion din Tg.Jiu.

"Domnule, eu sunt un om de onoare, iar când am spus că îmi doresc ca Universitatea să joace pe acest stadion, atunci așa este. Am văzut că acum au optat să joace meciul lor cu Chișineu Criș la Filiași. Dar eu astept Universitatea în continuare la noi. Am primit toate actele, iar acum totul este în ordine.

Mi-aș fi dorit ca meciul de inaugurare să fie Pandurii-FCU, dar firma de construcții, care a făcut stadionul, a insistat să jucam cu U Cluj. Și totul a și picat la fix, pentru că pe 25 octombrie Pandurii și U Cluj joacă meci oficial în campionat. Va avea loc și un meci al fostelor glorii.

Eu am discutat și cu Adrian Mititelu acum trei zile și i-am explicat situația. Așteptam Universitatea pe stadionul nostru, care este destul de mare pentru suporterii Științei. În plus meciurile celor de la Pandurii și Universitatea nu se suprapun în campionat. Unii joacă în deplasare, iar alții acasă. Peste câteva zile vom decide în consiliu și modul de folosință al stadionului, chirie și asa mai departe", a spus edilul din Tg.Jiu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click