EXCLUSIV. Șter a ratat un transfer la o echipă din Liga 1. Ce spune despre FCU!

Adrian Șter s-a despărțit de FC Universitatea Craiova în vara acestui an.

adrian ster

Unul dintre fotbaliștii la care conducerea Științei a decis să renunțe în această vară este Adrian Șter, 21 de ani. Cu toate acestea, tânărul jucător le ține în continuare pumnii ștrănși oltenilor în lupta pentru promovare.

În acest moment, Șter se află la Baia Mare, în Liga 3, seria V, însă fostul atacant al oltenilor a fost la un pas să semneze cu Clinceni, chiar cu o săptămână înainte de startul campionatului. O accidentare, pe care a încercat să o țină oarecum ascunsă, i-a dat planurile peste cap.

După câteva antrenamente efectuate sub comnda lui Ilie Poenaru, în cele din urmă conducerea celor de la Clinceni a decis să nu îl oprească în lot. Ulterior, accidentarea respectivă s-a dovedit a fi mult mai gravă, iar după ce a efectuat un RMN, Șter a aflat că are o leziune de menisc. Perioada de recuperare a durat două luni, iar Șter a semnat între timp cu Baia Mare pentru un an de zile.

Contactat de Ediție.ro, tânărul atacant a dorit să le transmită un mesaj și foștilor săi colegi de la FCU: "Îi urmăresc în continuare, am văzut și câteva meciuri din campionat inclusiv meciul de cupa cu U Cluj. Păstrez legătura cu Samuel Zimta aproape săptămânal, cred ca vor promova la pas, au deja un avans considerabil, ceea ce ma așteptăm deoarece au cel mai valoros lot din liga 3-a. Le doresc mult succes, să obțină cât mai multe victorii, și să ajute Universitatea sa ajungă în prima liga, acolo unde îi este locul", a încheiat Șter.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click