EXCLUSIV. Verdeș: "Brandul Universitatea, Trică și jucătorii săi fac diferența în seria a patra!"

Bobi Verdeș este convins că FC Universitatea Craiova va defila în seria a patra din Liga 3.

FCU Cermei 191005 12 echipa

FC Universitatea Craiova s-a distanțat, după opt etape, la opt puncte de ocupantele locurilor doi, trei, patru și cinci, iar Bobi Verdeș, fostul antrenor al celor de la Horezu și Slatina, a spus pentru Editie.ro că este convins de faptul că, la sfârșitul turului, FCU vă pune o distanță și mai mare față de urmăritoarele sale.

"Eu v-am mai spus să stați liniștiți, deoarece Universitatea nu are niciun rival în seria 4. Valoarea lui Eugen Trică este mult prea mare ca antrenor, iar el dorește să fie aproape sigur de promovare încă de la sfârșitul turului de campionat. O să vedeți că distanța dintre FC Universitatea Craiova și restul echipelor o să se mărească și mai tare.

Îl cunosc bine pe Eugen și stiu cât de meticulos își pregătește fiecare partidă. Dar, în primul rând, brandul Universitatea te transformă atunci când intri pe teren. Te face să dai totul pentru FCU. Și nu uitați ce suporteri au în spate jucătorii lui Eugen. Cine nu ar vrea să antreneze sau să joace la o asemenea echipă, atunci când ai în spate Peluza Sud 97. Însă, trebuie să recunoaștem că si domnul Mititelu este un patron potent financiar, care în mod sigur va ajunge din nou în Liga 1.

Terminați cu Chișineu Criș sau cu Horezu și Pecica. Nu au forța să țină pasul cu Universitatea. Nu vedeți că pe locul doi apare câte o echipă de la o etapă la alta? Universitatea se va lupta cu ea însăși. Dacă elevii lui Eugen nu se vor culca pe o ureche, o să vedeți ce distanță va fi față de locul doi, la finalul turului. Celelalte echipe și-au dat seama că nu se pot bate cu FCU. Adrian Mititelu îți plătește salariile la timp și asigură liniște la echipă, iar la Universitatea sunt jucători mult mai valoroși față de alte echipe din seria 4. Dar vă repet, este foarte important ca jucătorii lui Trică să nu se culce pe o ureche și este bine să forțeze din nou și în partea a doua a turului de campionat pentru că pot să mărească și mai tare distanță de celelalte echipe", a spus Verdeș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click