EXCLUSIV. Dat afară de la Deva, Edi Dina a rupt tăcerea: "Am fost acuzat de blat!"

Edi Dina și Adrian Cârstea au fost dați afară de la Deva.

edi dina

Fotbaliștii cu care FC Universitatea Craiova a promovat în Liga 3, Edi Dina și Adrian Cârstea, au fost dați afară de la Deva, iar fostul fundaș central al Științei a rupt tăcerea pentru Ediție.ro, înainte de meciul pe care FCU o să Îl joace în deplasare în această etapă.

"Este incredibil tot ce mi s-a întâmplat, iar din căpitan de echipă m-am trezit dat afară de la Deva. Am tăcut, dar am și eu o imagine de apărat și nu pot să accept sa fiu făcut blatist. Am fost acuzat după înfrângerea cu Sebis, 3-1, că vorbeam în șoaptă cu colegul meu din aparare sa facem una și alta. Am fost acuzat de multe prostii.

Fane Nanu este un om fără onoare și caracter. Mi-a luat dreptul la muncă. Și eu și Cârstea am fost dați afară, deoarece eram jucători cu personalitate, iar domnul Nanu nu place acest tip de fotbaliști. În loc să își vadă greșelile, el a decis să o arunce pe noi.

Conducerea i-a dat mână liberă, dar mai bine s-ar interesa să afle ce face Nanu cu unii jucători pe la antrenamente. Ce vă spun acum puteti verifica și la alți fotbaliști de la Deva. Nu e normal să se poarte așa cu unii jucători. Nu este normal să îmi ia dreptul la muncă, deoarece de acolo îmi câștigăm și eu pâinea", a încheiat Edi Dina.

dina mogosanu

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20