Se mută FCU la Filiași? Ce a declarat președintele Stiinței, Marcel Pușcaș!

FC Universitatea Craiova va mai disputa cel puțin un meci la Severin.

puscas craiova

După remiza de la Severin dintre FCU-Cermei, scor 1-1, Marcel Pușcaș a lăsat de înțeles că oficialii alb-albaștrilor vor lua în calcul disputarea meciurilor de pe teren propriu chiar și pe noul stadion foarte cochet de la Filiași, cel care a fost recent inagurat de echipa lui Florin Spânu și Gigi Ciurea.

”Trebuia să vină până la urmă şi un moment mai puţin plăcut, chiar dacă nu mă aşteptat să se întâmple în acest joc. Aşa se întâmplă însă când nu eşti concentrat sută la sută. Când nu înscrii, o fac adversarii.

Sper să învăţăm  din acest rezultat, iar etapa viitoare să nu mai facem aceste greşeli şi să ne reluăm seria pozitivă. Avem la Deva, apoi vom mai juca şi următorul meci de acasă la Severin, după care rămâne să vedem. Poate la Târgu Jiu, poate în altă parte, la Filiaşi”,  a declarat Puşcaş.

Ediție.ro vă informează că Eugen Trică a trecut direct la treabă, după remiza cu Cermei, iar în duminică dimineață elevii săi au efectuat un antrenament. Pentru luni, alb-albaștrii vor efectua o nouă ședință de pregătire, cu începere de la ora 16:00.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20