VIDEO DE COLECȚIE. Trică și jucătorii Universității Craiova au fost chemați la Comisia de Disciplină

În urmă cu 22 de ani Bănia s-a transformat într-un câmp de luptă după un meci cu Sportul.

Capture TRICA

În 1997 s-a înființat Peluza Sud 97, dar suporterii alb-albaștrilor nu au cum să uite și faptul că în același an, la Craiova a avut loc un meci terminat cu un uriaș scandal. Pe 15 martie 1997 Sportul se impunea pe fostul Central cu 2-1, dar după meci Bănia  s-a transformat într-un oraș unde au avut loc lupte de stradă.

Partida s-a încheiat cu Mitiriță între buturi, dar și cu doi oameni mai puțin la Știința, unul dintre cei eliminați fiind chiar Silvian Cristescu, cel care acum a întors armele împotriva lui FCU. La fel a făcut între timp și distinsul domn Marcel Popescu, cel care se pare că are o pierdere de memorie și nu își mai aduce aminte că în trecut apăra destinele adevăratei Universitatea Craiova. Este de urmărit discursul pe care Marcel Popescu l-a susținut în fața Comisiei de Disciplină.

Pe imaginile video mai apar glorii adevărate ale Universității Craiova, Mircea Irimescu și Nicolae Tilihoi, dar și jucătorii mari ai Științei din perioada respectivă, Eugen Trică, Ionuț Luțu, Gabi Popescu. Aproape toată echipa Universității Craiova din 1997 fusese convocată la Comisia de Disciplină, acolo unde regretatul Traian Tomescu tăia și spânzura.

 

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click