Ultimele informații legate de vânzarea biletelor la meciul FCU - U Cluj!

Conducerea clubului FC U niversitatea Craiova a făcut precizări importante.

ion oblemenco

Conducerea Științei își dorește la meciul U Cluj un stadion cât mai plin,dar i-a informat pe suporterii alb-albaștrilor și despre ultimele probleme, care din fericire s-au remediat, în legătură cu vânzarea biletelor. Totuși, încă mai există o singură stație OMV unde nu se pot vinde tichete.

Precizare

"Ca urmare a sesizărilor făcute de către suporterii echipei noastre, în ceea ce privește achiziția biletelor de la stațiile OMV din orașul Craiova, am constatat următoarele:

- toate cele 4 stații OMV din orașul Craiova au rămas fără hârtie de printat bilete, la 3 dintre ele s-a făcut comandă de hârtie și în momentul de față se găsesc bilete.

- singura stație unde nu s-a comandat hârtie și nu se găsesc bilete este cea din Lăpuș (lângă Electroputere Mall).

Vă reamintim că bilete pot cumpăra în continuare la magazinul oficial situat în strada Sfântu Dumitru, nr.1 (program 10.00-19.00), pe platforma online www.eventim.ro, rețeaua de benzinării OMV din toată țara, reprezentanțele Vodafone și rețeaua națională de librării Cărturești Humanitas.

În ziua meciului, bilete se găsesc și la ghișeele special amenajate din cadrul Sălii Polivalente, între orele 12:30-21:30", se arată în comunicat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape