Dănănae, atac la rivalii de la CSU. "Fanii lui FCU își cumpără bilet, nu intră pe invitații!"

Ovidiu Dănănae este mândru de fanii lui FC Universitatea Craiova.

Peluza sud 97

Căpitanul lui FC Universitatea Craiova, Ovidiu Dănănae, 34 de ani, a vorbit după partida cu Horezu, scor 1-0, și despre meciul de pe Oblemenco cu Universitatea Cluj, cel care se va desfășura marți, de la ora 21:30, în Bănie. Fostul internațioal este mândru de fanii lui FCU datorită devotamentului pe care aceștia îl au față de Știința.și nu a ezitat să îi "înțepe" pe susținătorii celeilalte echipe din oraș.

ovidiu dananae

”Am întâlnit o echipă destul de bună, cu mulţi jucători care au trecut prin Liga 1. Victoria nostră, chiar dacă a venit destul de târziu, a fost pe deplin meritată. Adversarii nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii. Marţi va fi un meci cu totul special şi, împreună cu suportul Peluzei Sud 97, sper să ne calificăm mai departe.

Ne dorim să umplem stadionul. Chiar dacă vor veni doar 15.000 de spectatori, aşa cum a zis domnul Puşcaş, noi vom avea 15.000 de suporteri fanatici, care vor cânta pe tot parcursul meciului, ca în vremurile bune ale Ştiinţei. Fanii noştri îşi cumpără bilet, spre deosebire de cealaltă echipă din oraş, care dă invitaţii ca să umple stadionul. Sper să fie de bun augur debutul nostru pe Oblemenco şi să mai jucăm meciuri aici. Nu trebuie să avem emoţii, chiar dacă nu ami mai jucat pe noua arenă”, a declarat Dănănae.

img OBLEMENCO

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click