Meme Stoica: "Universitatea Craiova adevărată este aia din Liga 3!"

Mihai Stoica consideră că echipa lui Eugen Trică este continuatoarea Universității Craiova. 

FCU TIMISOARA

Meme Stoica este unul dintre cei mai buni manageri pe care fotbalul românesc l-a avut în ultimii 20 de ani, iar rezultatele internaționale pe care le-a făcut pe la echipele pe unde a activat sunt foarte bune. Invitat la Realitatea TV, Meme a vorbit despre situația fotbalistică din Bănie și l-a ironizat pe Victor Pițurcă.

"Pe mine mă distrează emulaţia asta oltenească. Când Universitatea aia adevărată, a lui Mititelu, că pentru mine aia din Liga a 3-a e continuatoarea, bătea cu 4-0 pe Iași auzeam că se bate la titlu. Cam aşa şi cu emulaţia creată acum. Să vedem dacă pot trece de complexul FCSB. Pentru mine, Steaua (n.r. FCSB) e favorită diseară.

Pot să vorbesc de Olăroiu, de Zenga, de Protasov, de Reghecampf, de Răzvan Lucescu, şi sunt toţi antrenori care au făcut performanţe în cupele europene! Piţurcă în Europa are o semi performanţă: a eliminat pe Southampton. Sau… Sautanton! Cred că cele 130 de meciuri disputate în Europa de echipele în perioada în care am activat, îmi dau dreptul să spun aceste lucruri", a spus Meme.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click