OFICIAL. FCU-U Cluj se joacă pe Oblemenco. Ce spune Adi Falub, antrenorul oaspeților!

FC Universitatea Craiova joacă pe stadionul Ion Oblemenco partida cu U Cluj din 16-mile Cupei României.

OBLEMENCOSuporterii Științei au primit vestea cea mare. În ceasul al 12-lea autoritățile din Bănie au acceptat să le ofere și jucătorilor lui FCU posibilitatea să evolueze pe cel mai mare stadion din Craiova. Primăria a răspuns pozitiv solicitării oficialilor alb-albaștrilor, iar după ce a fost transmisă suma pe care Adrian Mititelu trebuie să o plătească pentru disputarea acestui joc, urmează ca în cel mai scurt timp să fie stabilită și data confruntării meciukui dintre FCU și U Cluj.

Antrenorul oaspeților, Adi Falub a spus pentru Ediție.ro că este încântat că meciul se joacă pe Ion Oblemenco, dar a recunoscut că nu este atât de importantă pentru clujeni Cupa României.

"Ne bucurăm că jucăm acest meci pe Ion Oblemenco, deoarece ambele echipe au galerii foarte puternice. Nu vom întâlni un adversar ușor, deoarece Eugen Trică este un antrenor valoros. Nu uitați că el a antrenat și la CFR Cluj și nu este ușor să ajungi antrenor la granzii României. Am observat că echipa lui Eugen nu a pierdut niciun meci oficial cu el pe bancă. Însă vă spun foarte sincer că pe noi ne interesază mai mult campionatul Ligii 2, acolo unde trebuie să ne revenim cât mai repede. Nu punem mare accent pe Cupa României, iar suporterii noștri trebuie să înțeleagă că pe noi ne interesează mai mult parcursul din campionat. Eu știu foarte bine ce își doresc fanii lui U Cluj și sper să reușim să ne atingem obiectivul.

Însă, asta nu înseamnă că nu vom trata cât mai bine jocul din Bănie. Până la urmă ambele echipe vor încerca să ofere un spectacol fotbalistic cât mai bun, deoarece sunt convins că vor fi prezenți la acest meci foarte mulți spectatori. Vreau să mai spun că joi ne-a venit la club o notificare de la FRF, iar din etapa următoare putem să jucăm cu spectatori", a spus Falub.

decizie primarie

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click