Peluza Sud 97 strânge rândurile! Deplasare la Colonești!

FC Universitatea Craiova se pregătește pentru meciul din Cupa României, de marți, de la ora 16:30, cu Vedița Colonești.

 PELUZA SUD 97

Jucătorii lui Eugen Trică nu prea au mult timp de odihnă, după partida nerecomandată cardiacilor, scor 2-3, cu Filiași. Astfel că, după ce au câștigat și al treilea meci din campionat, alb-albaștrii au intrat deja în febra meciului din Cupa României, de marți, de la ora 16:30, cu Vedița Colonești. La acest joc și-a anunțat prezența și Peluza Sud 97. Mai jos puteți să citiți comunicatul integral postat de PS.97 pe pagina oficială de Facebook.

 
?DEPLASARE COLONEȘTI??

Știința se reîntoarce în comuna de la marginea județului Olt cu scopul de a trece în următoarea faza a Cupei României, faza șaișprezecimilor.

Cum bine știți cu toții, din faza următoare Universitatea poate întâlni o echipă din primul eșalon, o șansă uriașă pentru echipa noastră de a se face remarcată printre "numele mari" din fotbalul de azi.

Acestea fiind spuse, este datoria tuturor suporterilor Universității Craiova sa se prezinte la meciul de marți, de la ora 16:30, la stadionul comunal din Colonești. Întrunirea Peluzei Sud va avea loc la ora 14:00, în parculețul din cartierul Rovine, urmând ca plecarea sa se facă în jurul orei 14:30.

Haideți să mai parafam o noua pagină din istoria tumultoasă a Științei! În spiritul deja consacrat, toată lumea în negru!

Știința redevine mare!
PS 97
 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Joi, 13 Mai 2021
FC Universitatea vs AFK Csikszereda
17:30
Sâmbătă, 15 Mai 2021
FC Rapid vs FC Universitatea
11:00 | București
Sâmbătă, 22 Mai 2021
FC Universitatea vs Dunărea Călăraşi
11:00