Mititelu a dat de pământ cu Pițurcă. "A vorbit la vrăjeală. S-a întors la o echipă înființată în 2013!"

Adrian Mititelu nu a trecut cu vederea declarațiile pe care Pițurcă le-a dat față de FCU.

mititelu sunt sase mari ca piturca sa vina manager general la universitatea craiova 76157

Victor Pițurcă s-a prezentat în fața jurnaliștilor din Craiova, în mare parte cam aceeași și de acum 10 ani, atunci când stătea în fața lor alături de Adrian Mititelu, iar Rotaru avea ca un suporter credincios al Stelei lojă închiriată în Ghencea, și le-a vorbit chipurile de Universitatea Craiova. Însă, fostul selecționer nu a scos niciun cuvânt de faptul că acum antrenează o echipă făcută, în 2013, în laboratoarele de la Mogoșoaia.

Mai mult Piți, a declarat și că FC Universitatea Craiova poate să joace pe Oblemenco, dar a evitat să îi pronunțe numele. Însă este  evident că această declarație a fost făcută de ochii lumii, doar așa ca să ajungă la urechile suporterilor. "De ce am făcut acest stadion? Să fie spectacol, să fie toată lumea fericită. Eu sunt de acord ca și cealaltă echipă din oraș poate să joace aici. Această echipă e susținută de suporteri, care și ei au contribuit la aceast stadion. Nu văd niciun impediment. Dacă oamenii își plătesc, nu văd nicio problemă. Ei susțin o echipă, eu alta”, a declarat Pițurcă într-o conferință de presă.

Însă, Piți a evitat să spună că în 2011, cu două luni înainte de dezafiliere, le-a vorbit liderilor suporterilor Universității Craiova despre planul formării unei alte echipe în Bănie, iar Adrian Mititleu urma să fie scos definitiv din joc prin orice mijloace.

Mititelu l-a "mitraliat" pe Pițurcă!

Dar, după ce a auzit aceste declarații ale lui Victor Pițurcâ, față de faptul că FCU este invitată să joace pe Oblemenco, Adrian Mititelu a avut o replică dură, cea pe care a dat-o colegilor de la Gsp.ro.

"E o vrăjeală! El zice asta pentru suporteri, dar spune una și gândește alta, să fim serioși! Nu domnul Pițiurcă e cel care a pus la cale toată această nenorocire? Nu el este cel care a distrus Universitatea Craiova? Nu el, Rotaru și Olguța Vasilescu au pus la cale planul de distrugere al Universitățoo Craiova? 

E o diversiune. Sunt vorbe frumoase pentru suporterii adevăratei Universitatea, dar știți că am fost refuzat într-un mod barbar! De asta am și luat hotărârea să-mi fac stadion, vă dați seama la ce s-a ajuns? Joc de un an și jumătate la Severin, am fost izgoniți din oraș! Amintiți-vă cum am fost dați afară de pe „Oblemenco” în 2013, de pe locul unde am investit bani! 

Conferința de presă de azi e finalizarea unor infracțiuni pe bandă rulantă făcute cu complicitatea statului român, dar care nu vor rămâne așa! Sunt dosare penale, sunt procese pe rol, lucrurile nu s-au terminat! Tot ce au făcut astăzi se va întoarce împotriva lor, inclusiv conferința de presă a domnului Pițurcă! Acestea vor fi probe în doarul penal! Dânsul spune că s-a întors la Universitatea Craiova, să vedem de unde și până unde această echipă este Universitatea Craiova!

Cine le-a dat lor echipa, de unde au cumpărat-o? Cine i-a împroprietărit pe ei cu Universitatea Craiova? Ați mai pomenit ca unii să devină proprietarii unui club fără să-l cumpere? Conferința de azi e un material probatoriu arhisuficient, niciun procuror n-ar putea să ignoere aceste probe. Pițurcă s-a întors la o echipă înfințată în 2013, fostă Blue Lions", a spus Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
FC Universitatea vs AFC Turris-Oltul
11:00
Sâmbătă, 27 Februarie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
11:00
Sâmbătă, 6 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 14 26
3. FC Rapid 14 26
4. Dunărea Călăraşi 14 24
5. ACS ASU Poli Timișoara 14 24
6. Universitatea Cluj 14 23
7. FC Metaloglobus 14 22
8. AFK Csikszereda 14 22
9. Petrolul Ploieşti 14 21
10. SCM Gloria Buzău 14 21