EXCLUSIV. "Sunt om de onoare. Înțelegerea cu domnul Mititelu este singura valabilă!"

Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, așteaptă FC Universitatea Craiova pe noul stadion.

PRIMAR TG JIU

FC Universitatea Craiova este singura formație care a cerut în scris să i se permită să joace pe noul stadion, care se va da în folosință la Târgu Jiu cât de curând. Lucrul respectiv a fost confirmat chiar de primarul Marcel Romanescu pentru Ediție.ro.

"Nu știu de unde a apărut informația că cei de la CSU vor să vină să joace la noi pe stadion. Dar cei de la CSU cine sunt? Stați un pic, să ne înțelegem. Eu știu că am discutat personal doar cu domnul Adrian Mititelu de la FC Universitatea Craiova, iar eu îl asigur pe domnul Mititelu că sunt un om de cuvânt, iar dacă am bătut palma cu dânsul, și doar cu el am bătut palma, păi atunci înțelegerea rămâne valabilă. Sunt un om de onoare. Cei de la FC Universitatea Craiova chiar ne-au trimis și o hârtie oficială pentru a li se permite să joace la noi pe stadion.

Cine este domnul Rotaru? Nu îl cunosc și nu am discutat niciodată în viața mea cu acest om, dar nici cu vreun alt angajat de la clubul de care m-ați întrebat. Nu știu de nicio intenție a celor de la CSU să joace la noi pe stadion. Eu îi aștept în continuare la noi pe stadion pe cei de la FC Universitatea Craiova, dar domnul Adrian știe cum stau lucrurile și ce acte trebuie să mai primim noi ca să putem să dăm cât mai repede drumul la acest stadion. Mai sunt unele lucruri de pus la punct, dar eu sper că se vor rezolva cât mai repede. Vă mai pot confirma încă o dată, dacă este cazul, că nu am fost căutat de nimeni de la CSU", a spus Romanescu.

Se pare că primarul Craiovei, Mihail Genoiu, intenționează să schimbe gazonul de pe Ion Oblemenco, iar Victor Pițurcă vrea ca cealaltă echipă din Bănie să joace o perioadă pe stadionul de la Tg. Jiu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
FC Universitatea vs AFC Turris-Oltul
11:00
Sâmbătă, 27 Februarie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
11:00
Sâmbătă, 6 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 14 26
3. FC Rapid 14 26
4. Dunărea Călăraşi 14 24
5. ACS ASU Poli Timișoara 14 24
6. Universitatea Cluj 14 23
7. FC Metaloglobus 14 22
8. AFK Csikszereda 14 22
9. Petrolul Ploieşti 14 21
10. SCM Gloria Buzău 14 21