Meci de infarct la Severin. Știința s-a calificat după loviturile de departajare!

Peluza Sud 97 a contribuit decisiv la calificarea Științei!

FCU Viitorul Pandurii 190828 03

FC Universitatea Craiova a oferit un meci spectaculos în Cupa României, în fata celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, dar totuși nerecomandat cardiacilor. La debutul oltenilor în acest sezon în Cupa României, Peluza Sud 97 a fost prezentă la Severin, iar acest lucru s-a simțit din plin. Deși oltenii au întâlnit un adversar din Liga 2, totuși acest lucru a contat mai puțin, deoarece elevii lui Eugen Trică nu au fost cu nimic mai prejos față de adversarii lor dintr-o ligă superioară. Alb-albaștrii nu au făcut rabat de la efort, au dominat clar în prima repriză, iar în minutul 31 tânărul Pop a deschis scorul pentru FCU.

Partea a doua a jocului a început tot în controlul lui FCU, dar ușor, ușor arbitrii au început să îi "ciupească" pe leii din Bănie și Viitorul Pandurii Tg. Jiu a egalat în urma unei lovituri de la 11 metri, evenimentul producându-se totuși, după un corner acordat greșit de centralul partidei. Însă împinși în permanență de la spate de suporterii din Peluza Sud 97, alb-albaștrii au reușit să ducă scorul la 2-1 prin Raicea, cel care a marcat în minutul 82. Credeați că am scăpat de emoții? Greșit! Nemeritat cei de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu au egalat din nou, în urma unui șut plasat din afara careului, în minutul 89.

Astfel că, după finalul celor 90 de minute scorul a fost 2-2, iar după câteva minute de pauză s-a intrat în prelungiri. Dar și la sfârșitul celor 30 de minute de prelungiri partida a fost tot la egalitate, iar ulterior s-a trecut la loviturile de departajare, acolo unde elevii lui Eugen Trică s-au comportat exemplar. Rând pe rând pe rând leii noștri au executat fără greșeală. Însă aveam totuși nevoie de Bodea! Și Bodea al nostru nu ne-a deamăgit, atunci când în cele din urmă a reușit să apere o lovitură de la 11 metri, fiind foarte aproape și în alte trei rânduri, iar FC Universitatea Craiova s-a calificat în faza următoare din Cupa României. După victoria obținută dramatic, la loviturile de departajare, elevii lui Eugen Trică au sărbătorit peste 10 minute cu suporterii din PS.97, iar atmosfera din stadion a fost una incendiară.

FCU Viitorul Pandurii 190828 02

FC Universitatea Craiova

Bodea-Negru, Dănănae, Gugu, Cristiu-Tănase, Pop-Raicea, Stoenac, Zimța- Bălan

Au mai jucat Codoban, Tudor, Trabalka, Boția

FCU Viitorul Pandurii 190828 01

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape