Anunțul așteptat de toată lumea. PS.97 merge peste tot după Știința!

Peluza Sud 97 a anunțat că va susține FCU chiar și la meciurile de la Severin.

peluza sud97

Eugen Trică a anunțat că în momentul în care a acceptat propunerea lui Adrian Mititelu s-a consultat și cu PS.97, iar ultrașii Științei l-au asigurat de tot sprijinul lor. Andrei Preda, unul dintre liderii PS.97, dar și fost căpitan al Științei, a vorbit pentru Ediție.ro si a explicat ce își doresc ultrașii lui FCU de la jucătorii lui Eugen Trică și de la patronul aceștei formații, Adrian Mititelu.

"Eu Andrei Preda fac apel la toți suporterii adevăratei Universitatea Craiova să mergem în numar cat mai mare la Severin. Îi asigurăm pe jucători de tot sprijinul nostru, dar vreau sa fie clar un lucru pentru toată lumea. Dacă nu vom promova, nu îi vedem bine și nu o să mai aibă viață ușoară cu noi. Noi suntem Peluza Sud 97 și cu viața și inimile noastre nu se joacă nimeni. Gata! Nu ne permitem să mai stăm încă un an în Liga 3. Îi transmitem lui Adrian Mititelu să facă tot ce știe el mai bine și să ducă echipa noastră în Liga 2. Am stat destul prin coclauri, mai stăm și anul ăsta, dar gata! Am suferit destul. Vrem să promovăm. Sper că acest mesaj este înțeles foarte bine de toți jucătorii, dar și de toți cei din conducerea clubului.

În final vreau sa chem încă o dată pe toți suporterii Universității alături de noi ca să mergem în numar cât mai mare la Severin, la meciul din Cupa României", a spus Gogoașă.

Mai jos puteți să citiți integral comunicatul Peluzei Sud 97:

"Echipa era nevoie de noi!

Fraților, după ce anul trecut echipa a ratat promovarea, ne vedem puși în postura de a pune presiune și mai mare pe jucători, pentru că Știința nu își permite să mai stea încă un an în Liga a 3-a. Le transmitem jucătorilor că vom face tot posibilul sa le fim alături la toate meciurile, atât "acasă" cât și în deplasare. Însă, îi înștiințam de pe acum că singurul țel este PROMOVAREA.

Ne încalcăm cuvântul dat de a nu merge la meciurile de la Drobeta Turnu Severin, doar cu acest scop de a-i susține mereu și nu acceptăm să ne mai dezamăgească. Rămânem însă pe aceeași pozitie și îi vom cere finanțatorului echipei să-și respecte promisiunea de a aduce echipa la Craiova, acolo unde îi este locul. Că va construi un alt stadion sau că va cădea la o înțelegere pentru a juca pe alt stadion din Craiova, mai puțin ne interesează manevrele lui, echipa este în această situație doar din cauza lui și nu a Peluzei Sud 1997, singura care a iubit aceasta echipa necondiționat.

În concluzie: miercuri 28 august ne întâlnim în parcul Rovine la ora 16:00 pentru meciul din cupă, "acasă" în deplasare la Severin, meci ce se va disputa împotriva celor de la ACS Viitorul Târgu-Jiu. Meciul va începe la ora 19:00"

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
FC Universitatea vs AFC Turris-Oltul
11:00
Sâmbătă, 27 Februarie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
11:00
Sâmbătă, 6 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 14 26
3. FC Rapid 14 26
4. Dunărea Călăraşi 14 24
5. ACS ASU Poli Timișoara 14 24
6. Universitatea Cluj 14 23
7. FC Metaloglobus 14 22
8. AFK Csikszereda 14 22
9. Petrolul Ploieşti 14 21
10. SCM Gloria Buzău 14 21