Reacție dură a lui Adrian Mititelu după numirea lui Pițurcă la CSU!

Adrian Mititelu a vorbit despre instalarea lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a celeilalte echipe din oraș.

mititelu piturca

În momentul în care a plecat de la adevărata Universitatea Craiova, Victor Pițurcă a promis  fanilor Universități că va face tot posibilul să îl distrugă pe Adrian Mititelu, ba chiar i-a asigurat pe aceștia că actualul patron al lui FCU va rămâne fără echipă, iar în Bănie se poate face peste noapte o altă Universitatea. Vorbele acestuia au fost înregistrate, iar ulterior discuția dintre fostul selecționer și suporterii respectivi a fost predată la DNA.

După aproximativ 8 ani de la aceste discuții, Pițurcă se întoarce tot ca manager general în Bănie, dar la echipa făcută în laboratorul de la Mogoșoaia și mutată cu arme și bagaje în Craiova. Este exact formația  despre care Pițurcă le spunea fanilor că se poate face peste noapte doar ca Mititelu sa rămână fără echipa pe care o cumpărase de la Dinel Staicu,  retrogradată la vremea respectivă în Liga 2.

Patronul lui FCU a vorbit la PRO X despre instalarea lui Pițurcă pe banca celeilalte echipe din oraș. "Nu am ce să comentez. Universitatea Craiova are meci vineri în Liga 3. Joacă acolo jos, cu demnitate. Nu mă interesează echipele care își arogă în mod abuziv și criminal  numele unui club construit curat. Dar mă așteptam totuși ca aceasta mutare să se întâmple mai devreme.  Când am aflat că a ajuns la ei semnam un contract de milioane", a spus Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20