EXCLUSIV. Rogoveanu și Marius Avram se află în plină recuperare medicală.

Rogoveanu și Marius Avram nu au reușit să termine cantonamentul din Austria din cauza problemelor medicale.

rogoveanu avram

În cantonamentul din Austria, Eugen Trică a decis să îi ia în lotul de 23 de jucători pe Rogoveanu și Marius Avram, deși aceștia aveau unele probleme medicale. Însă, atât cei doi fotbaliști, dar și membrii staff-ului tehnic au sperat că lucrurile se vor îmbunătăți din punct de vedere medical. Astfel că, aceștia au lucrat mai mult separat cu antrenorul secund al Științei, Adrian Filip (vezi foto).

Însă, din păcate pentru cei doi fotbaliști, problemele medicale nu s-au rezolvat. Rogoveanu se afla după o ruptură musculară, iar în momentul în care a revenit la un antrenament normal, accidentarea a recidivat iar Eugen Trică și jucătorul au convenit ca mijlocașul Științei este mai bine să plece la Craiova pentru a se putea recupera.

La rândul său, Avram a fost trimis și el la Craiova, după ce a discutat cu antrenorul său despre ruptura de fibre pe care o suferise în urmă cu ceva timp. În Austria, acesta tot acuza unele dureri. Și în acest caz ambele tabere au convenit că este mai bine ca recuperarea să se facă în țară.

Ediție.ro vă informează că ambii jucătorii se află acum în plin tratament, iar Eugen Trică va cere luni amănunte exacte despre perioada de recuperare a acestora.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click