Emoţii pentru Rotaru. Ultimele amănunte în legătură cu procesele Universităţii Craiova!

Adrian Mititelu nu cedează sub nicio formă în lupta pentru Universitatea Craiova. 

rotaru

Lupta pentru brandul Universitatea Craiova se duce la baionetă, iar această dispută nu mai este de mult timp una corectă din partea adversarilor Ştiinţei adevărate. În ultima perioadă suporterii Universităţii Craiova au tot primit informaţii de pe diferite site-uri sportive, iar FRF le-a permis celor de la CSU să evolueze începând cu noul sezon sub numele de Universitatea Craiova, deşi clubul sportiv al lui Pavel Badea nu deţine palmaresul Universităţii Craiova. Este foarte important să amintim că societatea lui Mihai Rotaru nu a avut nicio o legătură cu procesul pentru palmaresul Universităţii.

Pagina oficială de facebook a clubului FC Universitatea Craiova a dorit să îi informeze pe suporterii Ştiinţei, despre stagiul tuturor proceselor, iar Mihai Rotaru chiar nu are motive să stea deloc liniştit, deoarece Adrian Mititelu este hotărât să ducă bătălia pînă la ultima suflare.

62133929 2299505837042528 7912424439021568000 n

PRECIZARE IMPORTANTA!

- Recenta Hotărâre a Comitetului Executiv al FRF este nelegală şi urmează să fie supusă cenzurii Instanței de judecată, dar și Tribunalului Arbitral din Elveţia.
Prin această decizie s-a stabilit că gruparea înfinţată în anul 2013 să folosească în compeţii numele de Universitatea Craiova.
FRF și-a motivat decizia prin prisma faptului că echipa în cauză deține dreptul de folosință al unei mărci cu numele de Universitatea Craiova înregistrată de Clubul Sportiv condus de Badea în anul 2018.
Precizăm faptul că marca în cauza face obiectul contestației în anulare aflate pe rolul Tribunalului București
Menționăm că Badea a iniţiat demersurile de înregistrare a acestei mărci înainte de finalizarea procesului cu privire la Palmares si Istoria Universității.
Ori odată constatat DEFINITIV că structura sportivă condusă de Badea este străină de istoria Stiintei este mai mult decat evident că instanța o să constate ca marca în cauza a fost înregistrata cu rea credinţă.

- De asemenea pe rolul Tribunalului Dolj există un proces ce vizează obligarea lui Rotaru și CSU să schimbe numele societății U Craiova 1948 Club Sportiv ,nume care este identic cu numele societăților afiliate clubului Universitatea Craiova,respectiv Fotbal Club U Craiova Sa,FC U Craiova Sa, U Craiova 1948 Sa.
Acțiunea este introdusă în baza legii 26/1990,lege care interzice categoric ca firmele să aibă nume care să creeze confuzie în rândul publicului.
Deja instanța din acest dosar a respins solicitarea lui Rotaru de a se judeca la TAS in aceasta speță.

-Pe rolul Curții de Apel București se află dosarul ce privește excluderea abuzivă a Ştiintei în anul 2011 și afilierea abuzivă Csu.
Inițial la TMB instanța a declinat competenta către TAS ,urmează in functie de decizia Curții de Apel ,procesul sa revina inapoi la TMB ori sa continue în Elveția,în toamna o sa avem o soluție în acest sens.

- Conform actelor constitutive ale Fotbal Club U Craiova Sa( in prezent in faliment) , FC U Craiova Sa ( aflată în insolventa cu plan de reorganizare aprobat) dar și a altor contracte și documente pe care le vom prezenta instanțelor de judecată , actuala structură sportivă U Craiova 1948 Sa este CONTINUATOAREA de drept a Fotbal Club U Craiova Sa si este doar chestiune de timp până se va recunoaște oficial acest lucru.
Urmează ca în următoarea perioadă de timp (estimam cca 8-12 luni)aceasta situatie sa fie tranșată de către TAS.
S-a întârziat introducerea acțiunii deoarece atit Hotărârea de afiliere provizorie cat si cea de afiliere definitiva au fost atacate la Tas de către cei de la Csu.
Contestația cu privire la Hotararea de afiliere provizorie a fost deja RESPINSA de către TAS ,aşteptam si soluţia cu privire la afilierea definitivă.
Cel mai probabil cel tarziu in octombrie vom avea o decizie .
Ulterior vom introduce acțiune cu privire la Istoria\Palmares\Culori..

- In paralel există pe rolul unui parchet un dosar penal greu, cu probe indubitabile ,ce vizează o grupare criminală ce a săvârșit infracțiuni grave cu scopul furtului activității clubului de fotbal Universitatea Craiova,speram ca pana la urma in acest dosar se se pună în mișcare acțiune penală și tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi", se arată în comunicat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
FC Universitatea vs AFC Turris-Oltul
11:00
Sâmbătă, 27 Februarie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
11:00
Sâmbătă, 6 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 14 26
3. FC Rapid 14 26
4. Dunărea Călăraşi 14 24
5. ACS ASU Poli Timișoara 14 24
6. Universitatea Cluj 14 23
7. FC Metaloglobus 14 22
8. AFK Csikszereda 14 22
9. Petrolul Ploieşti 14 21
10. SCM Gloria Buzău 14 21