EXCLUSIV. Irimescu este alături de FCU. "Le urez baftă pentru promovare!"

Mircea Irimescu speră că FC Universitatea Craiova o să promoveze în Liga 2.

1 Mircea Irimescu a suferit doua operatii pe inima

Fostul mare fotbalist al Craiovei "Maxima", Mircea Irimescu, 60 de ani, se afla acasă în Craiova și nu a ezitat să le transmită un mesaj de încurajare jucătorilor lui Eugen Trică, prin intermediul Ediție.ro, în legătura cu lupta alb-albaștrilor pentru promovare.

"Sunt acasă în Craiova și mă simt mai bine cu sănătatea. Mai arunc așa un ochi și pe ce se întâmplă la FCU și chiar puteți să scrieți acolo că le urez băieților lui Eugen Trică multă baftă în lupta lor pentru promovare. Am văzut că acum este Eugen Trică antrenor, iar pe el l-am avut fotbalist la Craiova. Este un băiat ambițios și îmi doresc să promoveze. Nu am eu nicio treabă cu nimeni și puteți să scrieți ce v-am spus",a precizat Mircea Irimescu.

Mircea Irimescu este unul dintre foștii mari fotbaliști ai Universității Craiova pe care Peluza Sud 97 îl respectă în continuare datorită moralității de care a dat dovadă în toți acești ani. La sfârșitul anului trecut PS.97 chiar a afișat un banner pro Irimescu la meciul cu Hermannstadt 2 din deplasare.

Capture IRIMESCU PS.97

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click