EXCLUSIV. Veşti bune pentru olteni. Botia a lovit mingea după cinci luni de la operaţie!

Vlad Botia urmează în Bănie un program de recuperare sub coordonarea lui Adrian Filip.

 66332518 2493566670707759 6223207208729968640 n

Suporterii lui FCU sunt din ce în ce mai interesaţi de starea medicală a lui Vlad Botia, iar veştile din Bănie faţă de fostul fotbalist al Braşovului sunt din ce în ce mai bune. Adrian Filip (foto jos), omul care l-a ajutat în sezonul trecut pe Robert Răducanu, să se pună pe picioare, tot după o perioadă grea surevenită în urma unei operaţii la genunchi, este şi acum cel care îl ajută şi pe Vlad Botia cu recuperarea.

RS18 adrian filip eso

Cel poreclit "Zambrotta" lucrează zilnic cu Vlad Botia câte două antrenamente pe zi la stadion, iar în unele cazuri antrenorul secund al lui Eugen Trică merge cu tânărul fotbalist al lui FCU şi la sală de forţă, acolo unde lucrează cu acesta tot un program specific perioadei de recuperare. Însă Vlad Botia a început uşor, uşor să lovească şi mingea, după aproximativ cinci luni de la operaţie. Jucătorul oltenilor a făcut exerciţii de menţinere a mingii şi prelurări, iar staff-ul tehnic speră că în Austria îi va permite lui Botia să intre normal alături de colegii săi la antrenament. 

Vlad Botia a fost transferat la FC Universitatea Craiova la sfârşitul anului trecut, dar din păcate a suferit o accidentare gravă şi a trebuit să se opereze la genunchi.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape