EXCLUSIV. Alb-albaștrii vor disputa primul meci amical. Cu cine joacă FCU!

Știința va disputa primul meci amical sub comanda lui Eugen Trică.

Capture JUCATORI ANTRENAMENTE

Leii din Bănie își continuă partea a doua a stagiului de pregătire din Craiova, iar lucrurile sunt pe drumul cel bun, după ce elevii lui Eugen Trică s-au antrenat foarte bine în aceste zile. Deși unele antrenamente nu au fost deloc ușoare, totuși fotbaliștii au strâns din dinți, deoarece sunt convinși că doar cu multă muncă și seriozitate își vor putea îndeplini obiectivele pentru noul sezon.

Eugen Trică și elevii săi își doresc un parcurs cât se poate de bun în Cupa României, acolo unde în funcție de rezultate FCU poate să dea chiar și peste o echipă de Liga 1, dar obiectivul principal rămâne totuși promovarea, în vara anului viitor, în Liga 2. Însă între timp oficialii alb-albaștrilor au stabilit și disputarea primului meci amical.

Ediție.ro vă anunță că FC Universitatea Craiova va disputa vineri, la Severin, de la ora 18:00, o partidă de verificare cu Reșița. Pe 16 iulie Știința va pleca în cantonamentul din Austria, acolo unde alb-albaștrii vor juca și alte patru sau cinci meciuri de pregătire.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click