EXCLUSIV. "Nu avem timp de vorbe și promisiuni. Trebuie să promovăm!"

Radu Negru, 20 de ani, a prelungit contractul cu FC Universitatea Craiova pentru o perioadă de trei ani.

Capture RADU NEGRU

Fundașul dreapta al oltenilor regretă faptul că Știința nu a promovat în Liga 2 și este convins că de pe data de 1 iulie va începe o muncă titanică în viața Universității, deoarece nimeni nu mai iartă încă un pas greșit. Radu Negru a vorbit pentru Ediție.ro despre sezonul trecut, dar și despre planurile sale de viitor.

"Am semnat cu Universitatea prelungirea contractului pentru o perioadă de trei ani. Îi mulțumesc pe această cale domnului Adrian Mititelu și domnilor din conducerea clubului pentru faptul că au avut încredere în mine și mi-au dat posibilitatea să evoluez și de la vară la Știința.

Vreau să ajut echipa în campionatul următor și mai mult față de cum am făcut-o în sezonul recent încheiat. Îmi pare rău că nu am promovat. Din păcate toți am bătut un pas pe loc. Însă sunt sigur că vom începe perioada de pregătire foarte motivați. Pentru mine sezonul din Liga 3 a însemnat o experiență nouă din toate punctele de vedere. Am acumulat multe ca jucător și mi-am dat seama că nu este chiar așa cum credeam eu la Liga 3. Încă mai am de progresat, dar și mult de muncă.

Consider că nu mai avem loc de cuvinte sau de promisiuni. Avem de demonstrat pe teren multe lucruri. Avem multe probleme de rezolvat, deoarece am lăsat treaba neterminată. Am avut o tornadă de sentimente pe tot sezonul trecut. Simțeam cum ni se scurgeau șansele la promovare de la meci la meci, iar lucrul ăsta nu a fost deloc plăcut pentru nimeni. A fost chiar agonizant. Greșisem încă din primul meci al returului. Am avut unele reacții necotrolate după unele meciuri în care ar fi trebuit să ne impunem. Dar aceste lucruri trebuie să rămână acolo la noi în casă. Am simțit pentru prima dată în viața mea cum este să joci sub presiune. Nu avusesem niciodată parte până acum de așa ceva în cariera mea. Când ai Peluza Sud 97 la meci, dintr-o dată vine presiune pe adversar dar chiar și pe noi. Eu încă sunt tânăr, dar ușor, ușor am început să mă călesc în Liga 3", a spus Negru.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 29 Septembrie 2020
FC Universitatea vs CSM Slatina
19:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. ACS ASU Poli Timișoara 5 11
2. FC Universitatea 4 10
3. FC Rapid 5 10
4. Petrolul Ploieşti 5 9
5. Dunărea Călăraşi 4 9
6. AFC Turris-Oltul 5 8
7. CS Concordia Chiajna 5 8
8. Farul Constanţa 4 7
9. CSM Reșița 4 7
10. Universitatea Cluj 4 6
X

Right Click

No right click