EXCLUSIV. Florin Spânu: „Îmi pare rău că l-am pierdut pe Ionuț Zanfir. A făcut un sezon foarte bun la noi!"

EXCLUSIV. Florin Spânu: „Îmi pare rău că l-am pierdut pe Ionuț Zanfir. A făcut un sezon foarte bun la noi!"

Florin Spanu regretă că FC Universitatea Craiova nu l-a mai lăsat până în vară la Filiași pe Ionuț Zanfir.

zanfir park

Nicolo Napoli, 59 de ani, îl are din această iarnă sub comanda sa pe Iounț Zanfir, 21 de ani, mijlocaș care s-a aflat în prima parte a campionatului sub formă de împrumut la ASO Filiași, una dintre surprizele plăcute ale Cupei României din acest sezon.

Florin Spanu, președintele grupării ASO Filiași, a vorbit pentru Ediție.ro despre Ionuț Zanfir și a recunoscut că i-ar fi plăcut dacă jucătorul Științei mai rămânea la echipa sa până în vara acestui an. „Asta este situația și trebuie să mergem acum mai departe și fără Zanfir. Noi aveam cu el contract de împrumut până în vara acestui an și nu aveam nicio clauză de rezilere al acestuia indiferent dacă FCU îl cerea înapoi în iarnă.

florin spanu

                                                                            (Florin Spânu, președinte ASO Filiași)

Însă, noi avem un deosebit respect față de domnul Adrian Mititelu și avem o relație foarte bună între cele două cluburi. Am fost contactat de domnii de la Craiova și am fost rugat să îi înțeleg și să îl las pe Zanfir să se întoarcă la FCU. Mi-au spus că au nevoie de el. El este un tânăr jucător de mare perspectivă, iar la noi la Filiași a făcut un sezon foarte bun. Nu uitați ce meci a putut să facă Zanfir cu UTA. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri din acel meci. Eu îi urez multă baftă la FCU, iar noi trebuie să ne descurcăm acum și fără el. Am mare încredere în Victor Naicu și vom începe și noi treaba. Momentan suntem pe locul cinci, dar am câștigat procesul cu Potcoava și dacă o să îi batem în meciul direct vom urca pe locul patru", a încheiat Florin Spanu.

 

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31