Bălan, selectat în echipa etapei

Bălan, selectat în echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat la finalul rundei cu numărul 13 din Liga 1 componența echipei ideale

211022 fcu gaz metan balan

CS Mioveni și UTA Arad au câte doi reprezentanți în unsprezecele la a cărui conducere au fost desemnați argeșenii Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi.

Componența echipei ideale a etapei a 13-a:

Portar
Răzvan Ducan (CS Mioveni / 20 de ani) - Tânărul portar al celor de la CS Mioveni a apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii decisive, prin care a contribuit la punctul scos de argeşeni.

Fundaşi
Guilherme Garutti (CS Mioveni / 27 de ani) - A fost un pericol pentru adversari la fazele fixe. A înscris primul său gol în Liga 1 şi a mai avut o altă ocazie mare.
Rachid Bouhenna (CFR Cluj / 30 de ani) - A făcut un meci fără greşeală în defensivă şi a marcat primul gol în tricoul clujenilor.
Bogdan Racovițan (FC Botoşani / 21 de ani) - Şi-a trecut în cont primul gol în principala competiţie internă. Fundaşul grupării moldave este integralist în acest sezon.

Mijlocaşi
Deian Sorescu (Dinamo / 24 de ani) - A depus un efort consistent pe toată durata meciului. I-a pasat decisiv lui Torje, care a înscris golul dinamoviştilor în derby.
Juan Passaglia (UTA / 32 de ani) - A dominat centrul terenului, unde a făcut perfect legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.
Nicolae Carnat (Rapid / 23 de ani) - A înscris un gol spectaculos, graţie căruia giuleştenii au rămas neînvinşi în acest sezon pe teren advers.
Denis Dumitrașcu (FC Argeş / 26 de ani) - Introdus pe teren în repriza secundă, a înscris primul gol al argeşenilor, deschizându-le drumul spre o nouă victorie.

Atacanţi
Ioan Hora (UTA Arad / 33 de ani) - Experimentatul vârf al arădenilor, aflat la al 15-lea sezon pe prima scenă, a înscris o dublă şi a ajuns la 61 de goluri marcate în Liga 1.
Claudiu Bălan (FC U Craiova / 27 de ani) - Prin golul reuşit, al treilea în acest sezon, a deschis drumul spre o victorie mult aşteptată.
Andrei Ivan (CSU Craiova / 24 de ani) - Continuă evoluţiile bune din acest sezon, în care a strâns 4 goluri, două pase decisive şi a scos trei penalty-uri.


Antrenorii etapei
Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi (FC Argeş) - Piteştenii s-au impus la Voluntari şi au ajuns la șapte meciuri la rând fără înfrângere. Ambele goluri au fost marcate de jucători trimişi în teren pe durata partidei.

(sursa: Mediafax)

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31