EXCLUSIV. Rămâne Cristiu la FCU? Ce se întâmplă cu el de la vară!

Radu Cristiu își va încheia cât de curând conturile cu FC Universitatea Craiova.

Capture CRISTIU

În iarnă conducerea lui FC Universitatea Craiova a decis să îl împrumute pentru șase luni pe Radu Cristiu de la Hermannstadt 2 cu speranța că banda stângă a Științei de va întări. Însă fundașul oltenilor nu prea a rupt gura târgului în acest retur de campionat, iar acum șefii alb-albaștrilor se gândesc dacă merită sau nu să mai intre în negocieri cu conducătorii echipei de care jucătorul aparține pentru a discuta posibilitatea unui transfer definitiv.

Totuși Ediție.ro a aflat că oficialii lui Hermannstadt cer cel puțin 50.000 de euro pentru parafarea unui transfer definitiv și este greu de crezut că șefii Științei vor accepta să plătească această sumă. Astfel, este de așteptat ca ofiicalii alb-albaștrilor să se reorienteze  cât mai repede pentru găsirea unui alt jucător pentru banda stângă din defensivă.

Sosirea lui Cristiu la FC Universitatea Craiova în această iarnă a făcut ca Negru să treacă de pe postul de fundaș stânga pe cel de fundaș dreapta, dar acesta s-a descurcat foarte bine și pe această poziție.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click