Alb-albaștrii au scos deja în vânzare bilete pentru meciul cu Dinamo București!

Alb-albaștrii au intrat în febra meciului cu Dinamo.

200414 magazin club fcu

Adi Mutu și elevii săi au început deja pregătirea partidei cu Dinamo, iar leii din Bănie se antrenează de zor la baza Aripile în vederea marelui meci.

210719 antrenament echipa 01

Negru și Albu, cei care au acuzat unele probleme medicale în timpul partidei cu CFR Cluj se antrenează normal și sunt apți pentru partida de lunea viitoare, joc care se va disputa pe arena „Ion Oblemenco", cu începere de la ora 21:30.

210719 antrenament albu baeten

Între timp au fost scoase la vânzae și biletele pentru partida cu Dinamo. Cele mai ieftine sunt 10 lei, la Peluza Sud, în timp ce un tichet în zona VIP costă 80 de lei. La tribune, prețurile variază între 20 și 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul eventim.ro

Alb-albaștrii vor disputa primul meci oficial din Liga de pe stadionul "Ion Oblemenco" de la revenirea în primul eșalon după o pauză de 10 ani. În tribune sunt așteptați aproximativ 15.000 de spectatori, iar Peluza Sud 97 pregătește un spectacol grandios, tinând cont că se vor înfrunta două dintre cele mai tari peluze din România: Peluza Sud 97-PCH!

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova