CFR Cluj-FC Universitatea Craiova 3-2. Oltenii le-au făcut viața grea campionilor!

CFR Cluj a câștigat cu greu meciul din Gruia cu FC Universitatea Craiova, 3-2.

omarani

FC Universitatea Craiova a revenit în Liga 1 după 10 ani, iar alb-albaștrii au acuzat din păcate prea repede șocul primului meci din startul acestui sezon. În minutul 12, scorul era deja 2-0, prin golurile marcate de Deac și Tahiri, si probabil multă lume se gândea deja că Științei îi va fi umplut sacul cu goluri. Însă, nu a fost deloc așa, deoarece elevii lui Adi Mutu au dat dovadă de mare caracter, iar după ce Peluza Sud 97 a intrat pe stadion, și chiar dacă oltenii primiseră două goluri, totuși ultrașii Științei și-au împins de la spate favoriții. Profitând de două faze fixe, în minutul 33 scorul s-a făcut 2-2, prin golurile reușite de Bauza și Baeten și Șumudică începuse să tremure cu toată aroganța lui de care dă dovadă la interviuri. Știința nu a arătat deloc în partea a doua a primei reprize că îi este inferioară formației CFR, după ce Asamoah și Albu s-au luptat parte în parte cu campionii.

Peluza Sud 97 a dat încă o dată dovadă că este una dintre cele mai puternice galerii din România, iar fondul sonor din Gruia a fost dominat de ultrașii olteni. Însă, după pauză leii din Bănie nu au mai putut să țină prea mult de minge, pe atac jocul nu a mai mers așa cum îl dorea Adi Mutu, iar campionii au venit peste olteni și până la urmă în minutul 73 Petrila a marcat golul victoriei.

Una peste alta, este clar că alb-albaștrii au arătat că au potențial, iar Adi Mutu știe unde are de lucrat pentru ca leii din Bănie să obțină victoria în partida cu Dinamo, după ce în atac relațiile de joc vor începe să se regleze.

CFR CLUJ: Arlauskis – Susic, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici – Deac, Hoban, Tahiri – Petrila, Omrani, Chipciu

REZERVE: Bălgrădean, Camora, Manea, Cestor, Rodriguez, Păun, Costache, Gîdea, Debeljuh
ANTRENOR: Marius Șumudică

FC Universitatea CRAIOVA: Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, D. Albu, R. Baeten – R. Răducanu, C. Bălan, Bauza
REZERVE: R. Popa, Paramatti, Zanfir, V. Achim. V. Pop, Miuțescu, Raicea, Blidar, Da Costa Oliveira
ANTRENOR: Adrian Mutu

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 1 Noiembrie 2021
FC Rapid vs FC Universitatea
20:30 | București
Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
FC Universitatea vs Sepsi OSK
18:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova