EXCLUSIV. Se mai impune Grecu la FCU? Ce se întâmplă cu el de la vară!

Constantin Grecu nu a reușit într-un an să se impună ca titular la FCU.

Capture GRECU

În vara anului 2018 Constantin Grecu, 30 de ani, a fost transferat în Bănie. Fotbalistul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 a semnat cu Știința la vremea respectivă un contract pe doi ani, dar din păcate în acest campionat de Liga 3 fostul jucător al lui Pandurii și Dinamo nu a reușit să își câștige nici pănă acum un loc de titular în echipa Științei, deși este un fotbalist cu calități, dar și cu mare experiență.

Însă cu toate acestea, după doar șase luni de contract cu FCU, șefii Științei au dorit să renunțe în iarnă la Grecu, dar s-au văzut refuzați de acesta, deoarece fotbalistul în vârstă de 30 de ani al alb-albaștrilor le-a spus conducătorilor echipei din Bănie că dorește să își ducă până la final contractul.Totuși fundașul stânga i-a asigurat pe mai marii clubului alb-albaștrilor că își va schimba atitudinea și mai mult ca sigur își va câștiga și un loc de titular în echipă.

Dar, cum Radu Cristiu a jucat mai de fiecare dată titular în fața fostului jucător al celor de la Pandurii și Dinamo este de urmărit acum ce decizie vor lua de la vară șefii Științei. Fotbalistul împrumutat de la Hermannstdt trebuie să revină la echipa sa, existând totuși și posibilitatea unui transfer definitiv, iar Grecu mai are teoretic încă un an de contract cu Știința și în mod sigur nu o să dorească să plece nici de această dată de la echipă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20