Adrian Mititelu jr: „Găman a dat cu piciorul la tot ce a făcut tatăl meu pentru el!"

Adrian Mititelu jr a vorbit din cantonamentul din Slovenia despre Valerică Găman.

gaman 7

Valerică Găman este unul dintre jucătorii din fotbalul românesc pentru care Adrian Mititelu a făcut foarte multe lucruri, dar cu toate acestea fostul internațional a ales să fugă mișelește din cantonamentul Științei de la Govora din urmă cu 10 ani. Adrian Mititelu jr a vorbit din Slovenia pentru Gsp.ro și despre transferul lui Găman la cealaltă echipă din oraș.

N-aș vrea să vorbesc prea multe. Într-adevăr, generația '89 din care face parte și Găman, a fost una de excepție. Cred că dacă nu apăreau acele probleme după venirea domnului Pițurcă în 2010, probabil că mulți ar fi ajuns mari fotbaliști ai României: Gângioveanu, Găman, Firțulescu, Silviu Lung jr, portar de mare clasă. Valerică a ales CSU. Îi urez multă baftă! Când vorbesc despre Găman, singurul moment care-mi vine în cap, când a fugit din cantonament. A dat cu piciorul la tot ce a făcut tatăl meu pentru el.  

Îmi aduc aminte multe lucruri. Am participat la multe discuții. Pentru că tata mă lua cu el peste tot! Efectiv peste tot, de când era vicepreședinte! Îmi aduc aminte, în 2008, cum impuna antrenorilor să-l joace pe Găman. Era singura lui dorință: Găman plus 10 jucători. 

Fiind copil mai greșea, avea 19 ani. Se și vedea imediat, fiind fundaș central. Veneau antrenorii și-i ziceau tatălui meu: "Adi, greșește". O ținea pe a lui: "Găman plus 10 jucători". L-a făcut fotbalist! Evident, a contat și faptul că era talentat, dar tata a avut acest har de a-l forța. Și nu doar în cazul lui: cei menționați plus Bărboianu, Mihai Costea și mulți alții.", a spus Mititelu jr.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 1 Noiembrie 2021
FC Rapid vs FC Universitatea
20:30 | București
Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
FC Universitatea vs Sepsi OSK
18:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova