EXCLUSIV. Decizia conducerii lui FCU, după ce Mădălin Ciucă și-a anunțat retragerea din activitate!

Mădălin Ciucă nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui FCU, după ce a decis să pună punct activității de fotbalist.

1 5253e1c9b8c29

Ajuns la 36 de ani, Mădălin Ciucă a decis să încerce să își ajute echipa de suflet să promoveze în Liga 2, deși le-a spus clar conducătorilor alb-albaștrilor că indiferent de îndeplinirea obiectivului sau nu el este este hotărât să pună punct activității de fotbalist în această vară. Însă chiar și așa liderul oltenilor din vestiar a tras cot la cot în cantonamentul din Antalya cu copiii de 15, 18 sau 20 de ani, cei care aveau avantajul tinereții la antrenamentele fizice.

Însă, după partida cu Turris de la Severin, atunci când a fost implicat și în incidentele cu Lincar, iar ulterior s-a ales cu trei etape de suspendare, Ciucă și-a dat seama că misiunea sa la Știința s-a cam încheiat. Astfel că, fostul căpitan a anunțat conducerea că pentru câteva meciuri rămase până la final chiar nu mai are rost să rămână la echipă.

În ultimele săptămâni, Mădălin Ciucă nu s-a mai prezentat la antrenamente, dar Ediție.ro a aflat că șefii Științei au discutat cu el recent și l-au anuțat că la partida cu Flacăra Moreni vor să îi organizeze o festivitate de retragere din activitate.Totodată aceștia i-au propus să mai intre pe teren 10-15 minute, iar Ciucă a acceptat, dar a și cerut permisiunea să revină la antrenamentele lui FCU.

Suporterii care doresc să își ia la revedere de la Mădălin Ciucă sunt așteptați vineri, la Severin, de la ora 18:00, atunci când se va disputa jocul FC Universitatea Craiova-Flacăra Moreni.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click