Adi Mutu a semnat cu Știința. Peluza Sud 97 îi acordă toată încrederea!

Adi Mutu a semnat cu Știința. Peluza Sud 97 îi acordă toată încrederea!

 Golgheterul all-time al echipei naționale, Adi Mutu, 35 de reușite sub tricolor este noul antrenor al alb-albaștrilor.

mutu

FC Universitatea Craiova se pregătește de un nou drum în Liga 1, iar conducerea Științei a decis la începutul acestei săptămâni să nu îi mai prelungească contractul lui Eugen Trică. Astfel că, începând de vineri seara, Adi Mutu a devenit noul antrenor al leilor din Bănie, „Briliantul" a semnat un contact cu gruparea alb-albaștrilor pentru o perioadă de doi ani. Acesta a fost parafat actele în fața patronului Adrian Mititelu jr, dar și în fața avocatului Dan Idita.

mutu 3

După semnarea actelor, Peluza Sud 97 a dat pe pagina sa de facebook următorul comunicat:

Din păcate clubul nu i-a acordat lui Trică încrederea pe care i-o acordam noi. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru acest măreț club, fiind pilonul de bază al promovărilor în prima și a doua ligă. Te așteptăm acolo unde știm ca îți place la nebunie, alături de noi în peluză, să continuăm misiunea cea mai de preț a noastră, să aducem Știința acolo unde îi este locul. TRICĂ ESTE UNUL DINTRE NOI!


Adrian Mutu este probabil cel mai bun fotbalist român al anilor 2000, bucurându-ne pe toți la fiecare din cele 35 goluri marcate pentru tricolori. Este un antrenor la început de carieră, iar noi îi acordăm toată încrederea și speranța, dorind să realizeze ca antrenor al Științei lucruri cel puțin la fel de mărețe precum a realizat cu ghetele în picioare. Adi, hai să trecem la treabă!"

adi mutu peluza

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31